Hej och välkommen till shoppen säger vi idag till två nya ikon-produkter från franska makeup-märket Couleur Caramel: Sublimating Pearls och Mosaic Powder.

 

Couleur-caramel-pearls

Vi börjar med att spana in pärlorna som alltså är en kombinerad highlighter och lystergivande puder-produkt som verkligen ger dig en snygg lyster. Applicera med kabuki-borste på områden du vill framhäva, så som kindben, haka, näsrygg, högsta punkten av pannbenet, mfl.

Vår bloggare Maya säger så här om dessa: ”De ger ett lätt skimmer, men samtidigt kan även användas som highlighter. Det är små fina kulor & du behöver verkligen inte speciellt mycket för att få skimmer.” (Klicka här för att läsa hela hennes recension >>>)

Här kan du handla Sublimating Pearls för 299 kronor >>>

Couleur-Caramel-Mosaic-powder-232

 

 

Och så tar vi en titt på det nya mosaik-pudret. Själva grejen med ett mosaikpuder är ju att det kombinerar flera färger på samma palett så att man får en naturlig finish och lyster. Det här pudret kan du använda för att fixera din bas men också för att ge huden en lätt, fräsch solkysst look. Pudret ger ett naturligt resultat och det funkar att använda året om. Det här pudret passar bäst för ljusa till medium hudtoner.

Här kan du handla Couleur Caramel Mosaic Powder för 299 kronor >>>

 

 

Psst! Du har väl inte missat Couleur Caramels nya mascaror – här hittar du en guide till deras nya sortiment av mascaror >>>