Alltså detta smink – Couleur Caramel! Vilken kvalitet & så otroligt bra det gör sig på huden. När jag genom min gode vän Ivan kom i kontakt med detta brand blev jag genast nyfiken & ville prova allt. Jag blir oftast så när det kommer något nytt rent & ekologiskt märke. Dock är det inte alla märken som enligt mig håller ribban för vad jag kallar bra smink, men Couleur Caramel ger mig wow upplevelser faktiskt. Bra eko smink för mig ska bl.a täcka bra, hålla en hel dag, ge bra pigmentering & min hud skall ändå kunna andas. Couleur Caramel uppfyller än så länge alla mina kriterier & har blivit en solklar favorit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Highlighter nr 241 pearls – Detta är en highlighter/lystergivande puder. Kanske inte mitt absoluta favorit, men väldigt fint ändå. Det ger ett lätt skimmer, men samtidigt kan även användas som highlighter. Det är små fina kulor & du behöver verkligen inte speciellt mycket för att få skimmer. En super fin produkt till sommar. I bild ser du även rouge nr 51 peach & concealer nr 31, som är otroligt bra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bronzer nr 21 pearly rosy brown – detta kompakta puder är en bronzer, men jag använder den även som contouring vid kindbenen. Pudret är så fint pressat, vilket gör att det är lätt att jobba med & håller länge. Jag älskar även det tjusiga mönstret. Nu har jag använt min ganska flitigt så lite har skavts bort, men du kan se en glimt.

couleur caramel

Stick foundation nr 14 golden beige – detta är ett foundation i stick variant, som jag var väldigt skeptisk till när jag skulle prova den, men jag säger bara OMG. Den är slikeslen & ger en bra täckande finish samtidigt som du får en naturlig look. Jag upplever till och med att min hy blir bättre utav den, skojar inte! Ett perfekt Foundation stick för personer med normal och blandhy eller tillsammans med en av deras primers. Då fungerar den även till personer med annan hud typ. Se bild nedan!

couleur caramel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ögonskuggspaletten nr 1 – Den ultimata ögonskuggspaletten, med alla färger du kan tänka dig. Det är en blandning av matta & skimriga färger. Du kan göra vilken look som helst & egentligen är det bara en sådan här man behöver. Det är otroligt pigmenterade så du behöver inte speciellt mycket för att få till en bra skugga. I love it! Se bild nedan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Matt vinrött läppstift nr 124 red wine – Okej detta läppstiftet. Vinrött matt läppstift måste vara ett av det snyggaste läppstiften som finns. Dessutom är det ekologisk eller ja alla deras produkter är ekologiska. Detta läppstift är just nu min favorit & är med mig över allt.

Couleur Caramel är från Frankrike & var det första ekologiska make-up-märket där. Produkterna respekterar natur, människor och djur. De har alltså ett hållbart tänk rakt igenom. Couleur Caramel har tagit ekologin så långt som det går & de har även rena eko förpackningar. Plastmaterial har ersatts av förpackningar med eko-design. De flesta av Couleur Caramels förpackningar är tillverkade av oblekt kartong och är dessutom helt komposterings- och återvinningsbara. De har naturliga råvaror, som är rika på aktiva partiklar som ger en naturligt vacker makeup samt vårdar huden effektivt samtidigt.

Sminket är tillverkat på ett sätt som ger en hög kvalitet, där deras puder, foundation & ögonskuggor känns silkeslena på huden. Deras unika tillverkning & kvalitet gör också att sminket håller längre genom hela dagen. Jag kommer vid tillfälle längre fram att göra en tutorial med allt smink ni ser ovan samt lite till. Så håll utkik på min youtube kanal.
Jag är verkligen imponerad av allt smink jag har testat & kan med 5/5 rekommendera detta brand. Det är dessutom väldigt prisvärt för kvaliteten du får. Är så taggad på min tutorial till dig! Kärlek Maya


Hi amazing you!
I am so so so sorry for not translating this post. Please use the translation tool. Se you tomorrow instead. Kiss & love Maya