Detta är en potent liten rackare för dig som tycker det här med bryn är superviktigt. Måla naturliga bryn eller vassa bryn á la instagram-trend. Påminner om en ekologisk och naturlig variant på Anastasia Beverly Hills DipBrow Pomade. 

Konsistensen är en blandning mellan gel och mousse som sedan torkar till att bli något pudrig. Hållbarheten är grym vilket det som oftast är med gelprodukter för brynen. Bor du i varmare klimat eller en person som tränar mycket/svettas mycket så borde du verkligen testa gelbrynprodukter.Jag har använt denna produkt i 8 månader vilket knappt syns i burken. Den är med andra ord otroligt pigmenterad och du behöver ytterst lite för att fylla i dina bryn. Åtminstone om du gillar någorlunda naturliga men definierade bryn som jag. 

PuroBIO BrowMade

 

Applikation

Jag applicerar den vaxiga produkten med en tunn ögonbrynspensel och kammar sedan igenom brynen. Luktar ingenting, sitter hela dagen och har ännu inte torkat vilket oftast är grejen med liknande produkter på marknaden. Det enda jag vill skicka med är att välj rätt nyans för dina bryn och hudton! Det är annars lätt att få alldeles för mörka och “arga” bryn. Jag som har en semimörk hudton (medium) och svarta ögonbryn har nyansen 1. Ash (den lite ljusare på bilden) och 3. Dove Grey (den mörkare på bild). Jag gillar alltså kalla nyanser. Känner jag mig fancy använder jag både nyans 1 och 3, 1 längst in mot nästippen och 3an när jag jobbar mig utåt för en naturlig ombreeffekt. Men till vardags kör jag enbart på nyans 1. 

PuroBIO BrowMade

Nackdelar

Lite segt att alltid tänka på att få med sig ögonbrynspensel/borste + spoolie men annars är det inga konstigheter. Kanske inget för dig som är nybörjare då det kräver lite finess att applicera lagom mängd men å andra sidan går det ganska snabbt att få till tekniken. 

Och det finns endast 4 ynka nyanser. Jämför man med DipBrow Pomade från ABH som har 11 nyanser så tycker man att PuroBIO skulle kunna bättre.

 

Slutsats

Men löp och kööööp om du tycker det här med bryn är viktigt. Har verkligen inget att anmärka på gällande priset. 139 kr – eh, ja tack. Jag har använt denna produkt i 8 månader och det syns knappt i burken. Jag gillar den skarpt! Bra jobbat PuroBIO.