Exakt det här önskar vi oss i påskpresent – det bästa av allt är att det får plats i ett påskägg och att ingen av produkterna kostar mer än 200 kronor! Så gör någon glad och överraska med en härlig skönhetsgåva istället för det gamla vanliga påskgodiset. 

Påsken gillar vi lite extra eftersom den är årets vårigaste högtid! Nu står den runt knuten och några härliga dagars ledighet väntar, som förhoppningsvis kan spenderas i vårsolen med några du tycker om. Passa på att ge bort en ekologisk skönhetsprodukt till någon som du vill unna något fint. Här listar vi våra 8 bästa påskpresents-tips:

1. Koppla av under ledigheten med AHA & Jojoba Peeling från Maria Åkerberg, för 229 kronor.

2. Lily Lolo, Mineral Blush i nyansen Clementine,ett rouge som verkligen piggar upp i påsk, 159 kronor. Hur fint på kinderna?

3. Kure Bazaar, Nail Polish i flera snygga nyanser  till 175 kronor styck. Passa på att snygga till naglarna till påsk!

Neal´s Yard Remedies Bee Lovely Beautiful Lips

4. Neal’s Yard Remedies, Bee Lovely Balm är en multisalva som passar perfekt i handväskan, 95 kronor.

Produktbild urtekram hand cream soft wild rose

5. Urtekram, Hand Cream Soft Wild Rose, 65 kronor är en ljuvlig handkräm med doft av vildros till riktigt bra pris! Perfekt att lägga som gåva i ett påskägg!

6.Crazy Rumors, Natural Lip Balm kommer i flera smaker men vi får verkligen vårkänslor av Piña Colada, 49 kronor.

7. C/O Gerd, Handdesinfektion, just nu 99 kr (ord. 149kr) återfuktande handsprit som passar perfekt i fickan och i påskägget!

mossa-vlift-eye-cream

8. Mossa, Wrinkle Resist Collagen Eye Cream, 195 kronor är en populär ögonkräm som dessutom är på extrapris!

Bonustips – presentkort på Naturligt Snygg, 250 kr! Kommer du inte på vad personen vill ha i påskägget? Ja, det är några tior över 200 kr men hur kul är det inte att få ett presentkort som du kan skämma bort dig själv med? En fin påskgåva att ge bort till dig själv eller en vän som garanterat blir glad över denna mångsidiga present!

 

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>