Vi på Naturligt Snygg välkomnar veganska Ben & Anna till shoppen! Naturliga, ekologiska och effektiva deodoranter, balsam- och schampokakor.

ben & anna grundareLetar du förgäves efter en deodorant som håller måttet på alla sätt – håller lukt i schack, är fri från aluminium och är miljövänlig? Ibland kan det kännas som ett omöjligt uppdrag! Så kände även grundarna, ett par från Tyskland som heter just Ben och Anna. Efter att ha letat efter en deodorant som höll måttet så bestämde de sig för att tillverka deodoranten själva. Företaget de driver tillverkar idag deodoranter, hud- och tandvårdsprodukter i flera olika dofter gjorda helt och hållet av naturliga ingredienser. Förpackningarna är återvinningsbara och tillverkade med minsta möjliga miljöpåverkan.

Hållbart i alla led

Ben & Anna vill att deras produkter ska vara säkra för både människa och miljö. Alla produkter är därför naturliga, veganska och är utan mikroplaster. De testas givetvis inte på djur. Deras förpackningar är designade för att ha minsta möjliga påverkan på vår miljö och är helt plastfria samt tillverkade av FSC-certifierat papper. Ben & Anna stödjer även projektet Ocean Cleaning genom organisationen One Earth – One Ocean, vilket även du gör när du köper deras produkter.

 

Guide till Ben & Annas deodoranter och hårvård

Deodorant – hitta din favoritdoft

ben & anna deodoranterAlla Ben & Annas deodoranter har samma formula och bas, men är olika doftsatt så du kan hitta din favorit:

Urban Black – doftar cederträ och färska örter, en härlig unisexdoft

Pink Grapefruit – en riktigt fräsch och fruktig doft av grapefrukt

Coco Mania – för dig som älskar den tropiska doften av kokos och pina colada

Persian Lime – frisk och fräsch doft av lime

Green Fusion – citrus och grönt te gifter sig i en fräsch och djup doft

Mint – uppfriskande, mintig unisex doft

 

Deodorant utan bikarbonat

ben & anna känslig hud deodorantFör dig med känslig hud eller för dig som vet med dig att du inte klarar av att använda bikarbonat i deodorant så finns det tre varianter att välja bland:

Lemon & Lime – doftar friskt och milt av citrus

Highland Breeze – mild och örtig doft

Japanese Cherry Blossom – blommigt, mild av körsbärsblomma

 

 

 

 

Välj rätt schampokaka för dig

ben & anna schampokaka balsamkakaSchampokakorna har en bas av vårdande växtsmör och protein från ärtor:

Lemongrass Shampoo är ett stärkande och vårdande schampo för torrt och stressat hår. Gurkmeja och spirulina skyddar hårbotten, och citrongräs och vanilj ger schampot dess friska och söta doft!

Oriental Magic Shower & Shampoo är mjukgörande och vårdande för både till hår och kropp. Kakan har en ljuvlig orientalisk, söt doft.

Very Berry Conditioner är en lyxigt balsam som passar normalt hår. Balsamkakan är mjukgörande och skyddande, ricinolja ger håret näring. Ger en söt, bärig doft till håret!

Elmswood Shower & Shampoo har en härlig, unisex doft av örter och trä. Tvålen går att använda som både schampo och balsam, och är återfuktande och mjukgörande.

 

 

Naturligt Snygg är auktoriserad återförsäljare av Ben & Anna – och här hittar du hela sortimentet av Ben & Anna >>