c/o Gerd är ett av de varumärken vi haft allra längst i webbshoppen, och också ett av de allra populäraste. I våras utökade vi äntligen sortimentet med hela ansiktsvårdsserien, vilket blivit otroligt uppskattat av er kunder. För dig som är nyfiken på märket har vi satt ihop en liten tipslista med de populäraste produkterna från c/o Gerd.

Låt oss tipsa om fem säkra kort från c/o Gerd:

recension_care_of_gerd_body_shower_lemongrassBody Shower Lemongrass

En löddrande och uppfriskande kompis i duschen som du ALLTID vill ha med dig. Så fräsch, så perfekt!

Köp här för 130 kronor >>>

 

 

care-of-gerd-deo-kvadratDeodorant Unisex

Det här är en av våra allra mest populära produkter – oavsett kategori. Och vi förstår varför – en riktigt bra deodorant som håller dig torr och säker hela dagen. Och som har en fräsch unisex-doft som passar alla.

Köp här för 169 kronor >>> 

 

 

care-of-gerd-unisex-deo-facial-scrub-tavling-vinn-Eco Facial Scrub

Denna dubbelverkande ansiktspeeling rengör och exfolierar huden på ett skonsamt sätt. Perfekt när man vill avlägsna orenheter och döda hudceller och samtidigt ge huden ett lyft på djupet. En favorit hos kunder och bloggare!

Köp här för 219 kronor >>>

 

 

b2 hair serum care of gerdB2 Hair Serum

Kan mycket väl vara den optimala ”leave in”-produkten för dig som behöver återfuktning och vård till håret. Den håller håret fräscht längre, ger lyster, minskar frissigheten – och reparerar kluvna hårtoppar.

Köp här för 348 kr >>>

 

 

 

hand-cream-halva-prisetHand Cream Lingonberry

En storfavorit är denna lyxiga handkräm med lingonfröolja som verkligen vårdar och mjukgör händerna. Kommer i en generös och snygg pumpflaska. Och så har den en ljuvlig doft av citrus.

Köp här för 238 kr >>>

 

 

Klicka här för att komma till varumärkessidan för att upptäcka allt från c/o Gerd >>>