Stort grattis säger vi till @tagralund som är vinnare av januari månads instagram-tävling hos Naturligt Snygg! Varje månad utser vi en vinnare för den bästa bilden på de produkter som handlats hos oss.

”Visste ni att huvudingridiensen i de flesta schampon, balsam och tvålar ni köper är vatten? Istället för att släpa hem dyrt vatten väljer jag schampo och balsam i fast form. Mindre förpackningar och plast, mindre resurskrävande transporter och en fantastisk produkt. Dessutom fri från sulfater, parabener, mineraloljor och silikoner 👌 Bra både för mig och miljön 🌼skriver @tagralund under sin bild på sin instagram.

Se vad hon handlade här:

Grön Lycka Coco Cream Schampo

Grön Lycka Coco Cream Schampo. Känns håret lite blekt och glåmigt? Eller trist och lite skadat? Lös dina problem med en blandning av tropiska dofter och smarta ekologiska ingredienser. Schampokakan bjuder på krämig kokosmjölk för extra fukt och näring. Löddra upp och njut av kokosdoft med inslag av citrongräs. Veteprotein fungerar som små byggstenar och stärker varje hårstrå. Extrakt från ringblomma vårdar hårbotten och hårsäckar. Passar dig med normalt, torrt och livlöst hår.

Köp här för 189 kronor >>>

 

 

 

 

 

Grön Lycka Coco Cream Balsam

Grön Lycka Coco Cream Balsam doftar inte bara gott utan är också fullmatat med ekologiska ingredienser som angosmör, arganolja och jojobaolja för näring och fukt. Quinoaprotein binder vårdande och fuktighetsbevarande ingredienser till håret. Dessutom bygger den upp en skyddande barriär runt stråna och bevarar färgen i behandlat hår. Kakan fungerar som en multiprodukt; balsam, hårmask eller leave-in. Passar normal, torrt och livlöst hår.

Köp här för 199 kronor >>>

 

 

 

 

 

Grattis igen säger vi!

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter, lägg upp på Instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtag #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>>