Den 5 maj slår vi upp dörrarna för Green Beauty Day på Klara Strand i Stockholm. Det är en mässa där några av landets främsta varumärken inom grön skönhet ställer ut och säljer produkter för allmänheten. Mässan gästas också av olika föreläsare och bland gästerna syns Maria Åkerberg, en av landets mest framgångsrika skönhetsentreprenörer.

Maria Åkerberg började göra naturlig hudvård i Frillesås, Halland redan 1995 och i dag finns hennes produkter på spa-anläggningar och hudvårdssalonger över hela Norden. Under åren har sortimentet vuxit markant och det har även fabriken. I dag är Maria Åkerberg det ledande svenska märket inom naturlig skönhet. Totalt har hon tagit hem 5 priser i Organic Beauty Awards och förra året fick hon också ta emot den prestigefyllda utmärkelsen Årets Företagare.

Juryns motivering:

”I en bransch med knivskarp och global konkurrens har årets vinnare med hög tillväxt och imponerande resultatmarginaler byggt upp sitt bolag. Genom forskning och innovation i kombination med en omtanke om människa och miljö skapas helt unika produkter av högsta kvalitet. Vinnaren är en sann entreprenör och förebild!”

Maria Åkerberg medverkar under Green Beauty Day där hon möter Naturligt Snyggs chefredaktör, Hannah Sjöström, i en intervju om sin resa, sitt företag och om ekologisk hudvård. Missa inte detta spännande samtal!

Under Green Beauty Day delas även Organic Beauty Awards ut – ska Maria Åkerberg kamma hem fler priser?

 

• Allt om Green Beauty Day 2018. 

• Här kan du köpa din biljett till mässan.