Det var många som deltog i vår Facebook-tävling om två trendiga makeup-set från Lily Lolo. Efter att ha läst många fina motiveringar har juryn utsett två vinnare av de lyxiga kitten.

De två lyckliga vinnarna och deras motivationer kan du läsa här nedanför:

Ögon-makeup-kittet vanns av Lillis Svanborg med motiveringen:2018 kommer jag att fortsätta bejaka min kvinnlighet… och har nu kommit till ansiktet ???? För min del betyder det lite färg i mitt annars osminkade ansikte. Jag önskar att jag vinner ögonkittet… ????”

 

Contouring-kittet vanns av Sara Schwartz med motiveringen: Om jag vann så skulle jag vilja prova kit nr 2 för att få fram lite härligt glow i vintermörkret.”

Vinnarna kommer att kontaktas via privat-meddelande på Facebook.

Nya tävlingschanser 

Vann du inte denna gång? Misströsta inte, just nu har Organic Beauty Awards en otroligt lyxig Facebook-tävling där du kan vinna ett kit med ekologiska hudvårds- och skönhetsprodukter värde ca 3000 kr! Klicka här för att komma till tävlingen >>> 

Dessutom har vi på Naturligt Snygg laddat upp med flera nya tävlingar nu i vinter! Följ vår Facebook-sida och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att alltid få de senaste nyheterna och inte missa något. Som ny nyhetsbrevs-prenumerant får du dessutom 10 % vid nästa köp i webbshoppen!

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>