Idag är det ÄNTLIGEN premiär för Maria Åkerbergs hett efterlängtade roll-on-deodoranter! De nya smidiga och effektiva deodoranterna finns i två dofter:

Deodorant-roll-on-essentialMaria Åkerberg Deo Roll-On Essential har en frisk doft av grapefrukt och lagerblad, som hjälper vid dålig lukt i armhålan och som samtidigt är snäll mot din hud. Unisex.

Köp här för 149 kronor >>>

 

 

 

 

Maria ÅkerberMaria-akerberg-deo-roll-on-beautifulg Deo Roll-On Beautiful har den populära doften från Beautiful-serien: citron, bergamott, apelsin och kardemumma som ger en frisk doft.

Köp här för 149 kronor >>>

 

 

 

Båda deodoranterna är fria från aluminium, propylen och parabener. Den aktiva ingrediensen Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate är ett mjölksyrasalt med bakteriedödande egenskaper, som förhindrar doft vid svettning – håller dig säker och doftfri hela dagen!

 

Som om det inte vore nog lanseras även en annan efterlängtad nyhet från Maria Åkerberg idag:

Maria-akerberg-hair-detangler-125mlMaria Åkerberg Hair Detangler Energy är ett leave-in-balsam som gör håret silkeslent utan att tynga ner det. Det passar för alla hårtyper och är mycket vårdande. Gör ditt hår mjukt och följsamt, hjälper till att reda ut tovor och gör håret enkelt att styla. Och såklart helt perfekt att använda nu under sommaren för att skydda håret före- och efter bad.

Köp här för 149 kronor >>>