Vi vet precis hur tråkigt det är när man har spanat in en skönhetsprodukt man vill handla – och så är den slut överallt! Nästan lika trist som när man inte får tag på svenska jordgubbar till midsommar 😉

Men nu har vi glädjande nyheter från vårt lager: flera populära produkter som av olika skäl varit slut hos våra leverantörer under försommaren är nu äntligen tillbaka på våra hyllor igen.

Här kommer en lista på 5 efterlängtade produkter som nu kan handlas i vår webbshop igen:

 

Maria-akerberg-papayapeeling-aretsproduktMaria Åkerbergs Papaya Peeling utsågs till Årets Produkt i Organic Beauty Awards 2018 – och självklart ville ALLA testa den. Inte konstigt att den populära ansiktspeelingen sålde slut överallt – men nu har medarbetarna på Maria Åkerbergs fabrik i Frillesås producerat sprillans nya batcher!

Handla Papaya Peeling, 100 ml här >>> 

 

 

Aleppotval-savon-dalep-200-g

Den populära Aleppotvålen har haft problem med produktionstakten under våren. På grund av kriget i Syrien har produktionen flyttats till till en tvålfabrik vid olivodlingar några 100 km utanför Aleppo. Men nu har vi fått leverans och aleppotvålen finns att handla här >>>

 

 

Madara-sunscreen-duoNär Madara lanserade sina solskyddsprodukter i våras var de oförberedda på hur stort intresset skulle vara för produkterna. I kombination med det fantastiska soliga majvädret i norra Europa gjorde det att produkterna sålde slut snabbare än nya hann produceras. Men nu är produktionen i kapp och vi har solskydden i lager igen!

Här kan du handla Madara Plant Stem Cell Antioxidant Sunscreen, SPF 30 >>>

Här kan du handla Madara Plant Stem Age Protecting Sunscreen, SPF 30 >>>

 

John-masters-organics-sea-mist-saltspray-lavenderEn stor hårfavorit är John Masters Sea Mist Salt Spray With Lavender som till många kunders sorg varit slut under våren – som tur var är den tillbaka i hyllorna igen. Perfekt för dig som vill fixa sommarens snyggaste beach-look.
Köp John Masters Sea Mist Salt Spray här >>> 

 

 

Yarok-feed-your-style-dry-schampoEn annan hårvårdsprodukt som varit slut länge är Yaroks torrschampo Feed Your Style Dry Shampo. Där berodde stoppet på att Yarok pausade produktionen för att skapa en ny smidigare förpackning som gör det enklare att använda produkten – själva innehållet är dock detsamma som tidigare.

Här kan du spana in – och handla – den nya uppdaterade förpackningen av Yaroks torrschampo >>>