För inte så länge sen lanserades det amerikanska varumärket Hynt Beauty i Sverige. Och ni är många kunder som har efterfrågat makeupen från Hynt Beauty och nu har det äntligen landat hos oss! Vi har tagit in den prisvinnande storsäljaren, Duet Perfecting Concealer som är en krämbaserad concealer, den prisvinnande favoriten Nocturne Mascara som är Hannah Sjöströms – och många andras – stora mascarafavorit, och den populära ögonbrynsfärgen Eye Brow Definer. 

Men i sortimentet hittar du också en fantastisk ansiktskräm med spf 25 som heter Sun Prep, lyxiga läppglans i noga utvalda nyanser, ett serum som är en perfekt makeup-bas och en pressad puderfoundation i flera nyanser, bland annat.

Majoriteten av Hynt Beautys produkter är vegan, alla är Cruelty Free och de är enbart baserade på naturliga och ekologiska ingredienser.

Märket föddes i New Jersey och grundades av Meryl Marshall. Efter att hon tillfrisknade från bröstcancer blev hon intresserad av innehållet i skönhetsprodukter och var på jakt efter något utan syntetiska kemikalier. Jakten blev en besvikelse, hon hittade en del smink som var baserat på naturliga och ekologiska ingredienser, men hon tyckte inte att produkterna presterade riktigt bra. Dessutom ville hon ha en lyxig känsla av produkterna.

Så därför skapade Meryl Marshall egna märket Hynt Beauty med fokus på högkvalitativ textur, bra pigment och ett lysande resultat.

”Now women who prioritize the purity and health of their skin have a glamorous, fun and trust-worthy beauty collection that they can wholeheartedly enjoy every day at any moment.”

 

Kolla in vårt sortiment av Hynt Beauty här. >>>