Den här månaden blev Loelle Organic Face Serum – Barbary Fig Seed Oil, Naturligt Snyggs storsäljare! Den här effektiva oljan har verkligen skjutit i höjden sedan den lanserades!

 

Varje månad listar vi den produkt som våra kunder gillat allra bäst i webbshoppen. Under januari blev alltså Loelles rena och kallpressade kaktusfikonfröolja. Vi är föga förvånade med tanke på hur bra vi själva tycker att den är. Känner du inte till oljan ännu? Lär känna den lite bättre här:
Oljan alla pratar om – kaktusfikonfröolja, hudens bästis >>>

 

Så här säger Hannah om oljan:
– Detta är ju en riktigt anti-age-bomb! En olja som verkligen går på djupet och håller huden återfuktad och sammetslen. Jag känner mig lite osäkert dock på om jag ska kalla den kaktusfikonolja eller kaktusfikonFRÖolja. Men det är ju från själva fröet som oljan utvinns. Så priset är för dessa dyrbara droppar är ju högt, men de är verkligen unika.

Kaktusfikonfröoljan som också Prickley Pear Seed Oil, är en riktig superolja från Marocko som är extremt näringsrik och vårdande. Den har ett ovanligt högt innehåll av E-vitamin som skyddar mot fria radikaler vilket bromsar för tidigt åldrande och ger en elastisk och slät hy. Den har också ett högt innehåll av linolsyra som bidrar med fukt och balanserar fettproduktionen, linolsyran är även antiinflammatorisk och kan lindra akne och eksem. Nu kan du köpa oljan med 15% rabatt!

Köp oljan med rabatt här >>>

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>

 

 

 

Loelle Organic Face Serum –Barbary Fig Seed Oil