Är du ute efter den den perfekta mascaran? Då ska du läsa vår guide till de prisbelönta mascarorna från Inika!

Letar du också efter en naturlig, ekologisk mascara som håller hela dagen, ger väldefinierade fransar och inte irriterar ögonen? Vi vet att det är lättare sagt än gjort men Inikas grymma mascaror kan vara just mascarorna med stort M! Alla mascaror i Inikas sortiment passar känsliga ögon, är ekologiskt certifierade, veganska och innehåller vårdande ingredienser som E-vitamin, karnubavax och solrosolja för att hålla fransarna i bästa skick.

Välj mascaran som passar dig bäst:

The Mascara – Passar dig som vill ha en naturlig vardagslook

Till dig som letar efter en mascara som inte ger en party-effekt, men ändå vill ha väldefinierade fransar som passar till vardags så ska du välja denna mascara! Den passar att använda varje dag utan att fälla eller att fransarna blir klumpiga. Den smidiga borsten gör det enkelt att nå de små fransarna i inre och yttre ögonvrån.

Välj mellan svart och brun.

Här hittar du Inika The Mascara för endast 299 kr >>

Curvy Lash – Passar dig med raka fransar

Har du raka fransar och vill få till den där böjen? Curvy Lash ger vackert intensivt böjda fransar med ett enda svep! Den franslyftande borsten formar och böjer även de rakaste fransarna jämnt från roten. Mascaran ger ett klumpfritt, pigmenterat resultat som håller fransarna böjda.

Finns i svart.

Här hittar du Curvy Lash för endast 279 kr >>

 

Bold Lash – Passar dig som vill ha en dramatisk effekt

Är du ute efter en dramatisk effekt? Bold Lash ger dramatisk volym och fylligare fransar! Med ett svep ger volymborsten intensiv pigmentering på ögonfransarna och ger hållbarhet. Stor borste som separerar och täcker varje individuell frans.

Välj mellan svart eller brun.

Här hittar du Bold Lash för endast 299 kr >>

Long Lash – Passar dig som vill ha långa fransar

Är du ute efter långa, väldefinierade fransar? Då är prisvinnande bästsäljaren Long Lash rätt val! Mascaran är designad att ge ultralånga ögonfransar, samtidigt som den vårdar fransarna. Volymborsten ger ett klumpfritt, pigmenterat och hållbart resultat.

Välj mellan svart och brun.

Här hittar du Long Lash för endast 279 kr >>

 

Här hittar du hela Inikas sortiment >>