Kroppsvård från Patyka. Patyka är den franska ekopionjären som funnits med sen 2002 och fokuserar på att leverera effekt och resultat! Man kan verkligen kalla dem pionjärer när det gäller resultatorienterad, lyxig hudvård som också bottnar i botaniska ingredienser. Patyka har eget laboratorium i Lyon där de utvecklar sina produkter, och alla fina dofter kommer från Grasse, parfymernas distrikt!

Patyka tänker även på att göra förpackningarna miljövänliga – minst 50% av plasten i förpackningarna är tillverkade av återvunnen plast och kartongerna med vegetabiliskt bläck saknar lim vilket gör att de lättare kan återvinnas. Det gillar vi!

Nu har vi tagit in kroppsvård från märket – här är nyheterna från Patyka:

Patyka Marine Crystals Revitalising Body Scrub är den populära kroppsskrubben som blev krönt till ”Bästa Kroppsskrubb 2020” av Organic Beauty Awards. Och vi förstår varför! Det här är en havssaltskrubb med aloe vera som effektivt exfolierar huden med hjälp av saltkristaller och vallmofrön, så döda hudceller försvinner och lämnar huden jämn och smidig med ny lyster.

Här hittar du Patyka Marine Crystals Revitalising Body Scrub för endast 295 kr >>

Patyka Almond Blossom Moisturising Body Milk är en härlig body lotion som lämnar huden återfuktad med en lyxig doft av mandelblomma. Den här body lotionen absorberas lätt av huden och innehåller bland annat aloe vera, sheasmör och aprikoskärnolja som ger näring och skyddar din hud. Mums för huden!

Här hittar du Patyka Almond Blossom Moisturising Body Milk för endast 295 kr >>

Patyka Bouche á Bouche Lip Balm är ett återfuktande läppbalsam för torra och spruckna läppar. Ekologisk plommonolja och sheasmör smälter på läpparna och lämnar dem underbart mjuka utan en klibbig känsla – och läppbalsamet har en ljuvligt fruktig vaniljdoft!

Här hittar du Patyka Bouche á Bouche Lip Balm för endast 115 kr >>

Patyka Main Dans La Main Hand Cream är en effektivt fuktgivande och näringsrik handkräm som tar hand om dina torra naglar och lämnar huden silkeslen. Ekologisk plommonolja, solrosolja och sheasmör verkar reparerande och skyddande. Tack vare sin snabbabsorberande formula känns huden omedelbart lugn och återfuktad utan en fet hinna – och doftar mjukt av blommor och vanilj!

Här hittar du Patyka Main Dans La Main Hand Cream för endast 115 kr >>

Här kan du spana in hela Patykas sortiment >>

Mer läsning om Patyka:

Välkommen till shoppen – ekologisk ansiktsvård från Patyka!