Kampanj på norska Marina Miracle. Idag säger vi stort grattis till grannlandet Norge – hoppas ni firar nationaldagen lika storslaget och härligt som vanligt!

Vi bestämde oss för att ta en ordentlig titt på de olika ansiktsoljorna och serumen för att se vad som gör dem så populära – och vilken olja som passar vilken hudtyp. Läs mer de lyxiga norska mirakeloljorna som hjälper mot hudproblem och ger din hy ett härligt glow:

För problemhud

Marina Miracle Herbal Face Oil, 28 mlMarina Miracle Herbal Face Oil är ursprungsoljan som grundaren Marina Engervik utvecklade för att komma tillrätta med acne och eksem på sin hud.

Herbal Face Oil är en väldigt näringsrik ansiktsolja som ger fukt på djupet. Den innehåller en unik kombination av nordiska örter och exotiska kryddor som lugnar, läker och stärker huden.

För vem? Passar för kombinerad, känslig och torr hud, stärker alla typer.

Övrigt: Den har vunnit Swedish Health Awards i kategorin bästa ansiktsvårdsprodukt.

Handla här för endast 419 kr >>>

 

Mariana-miracle-geranium-face-oilMarina Miracle Geranium Face Oil är en ansiktsolja som motverkar acne.

Denna balanserande ansiktsolja innehåller en unik kombination av nordiska örter och exotiska kryddor. Balanserar en hud i obalans med lugnande och stärkande jojobaolja, kvanne och geranium.

För vem? Passar för dig som har problem med acne – men den är även perfekt att använda på fet och oljig hud då den dämpar och ger huden en matt yta.

 

Handla här för endast 419 kr >>>

 

 

För mogen hud

Marina Miracle Amaranth Face Oil,Marina Miracle Amaranth Face Oil är en effektiv anti-age-olja som ger både fukt, näring och en fantastisk glöd till huden. Innehåller skandinaviska örter, amarant och arktiskt tranbärsextrakt som förnyar och förbättrar din hud och hjälper till att reducera rynkor.

För vem? Särskilt anpassad för mogen hud. Perfekt för dig  som har lite torrare hud och behöver extra omvårdnad.

Övrigt: Favorit bland kunder och bloggare! Läs recension här >>

Handla här för endast 729 kr >>>

 

 

 

Marian Miracle Aramanth Night serumAmaranth Night Serum är ett lyxigt anti-age serum som förnyar, föryngrar, stärker och stramar upp huden medan du sover. Gör huden mjuk, spänstig och jämnar ut fläckar och ojämnheter i hudens textur.

För vem? Amaranth Night Serum är utvecklad för torr och mogen hud.

Övrigt: Utsåg till Årets Nyhet i Organic Beauty Awards 2018, samt till Editors Choise 2018 i Beauty Short List.

Handla här för endast 1019 kr >>>

 

 

 

För alla hudtyper

 

Marina Miracle Argan Night Serum, 28 mlMarina Miracle Argan Night Serum innehåller arganolja och naturliga fruktsyror som ger huden ett härligt glow. Serumet hjälper till att jämna ur texturen och ger hudenen strålande lyster. Det har också visat sig vara väldigt effektiv på ärr och pigmentfläckar.

För vem? Passar för alla hudtyper, även den känsliga huden, som kan använda den som en kur ett par nätter i veckan.

Övrigt: En av finalisterna i Beauty Short List Awards 2018. 

Handla här för endast 599 kr >>>