Sommaren är runt hörnet och det är dags att fylla på inför säsongen med härliga solskydd och brun utan sol. Lettiska Madara gör innovativ hudvård som vi älskar med fokus på lätta krämer, fräscha dofter, spännande ingredienser med grym effekt, paketerade i snygga och trendriktiga förpackningar.

Vi tittar närmare på ekologiska, fjäderlätta solskyddsprodukter med mineralfilter och brun utan sol-produkter som ger härligt skimmer och färg:

 

 

Madara-Beach-BB-Shimmering-Sunscreen-SPF15

Beach BB Shimmering Sunscreen SPF15 är en BB Cream för kroppen! Den har solfaktor 15, är lätt färgad och har inbyggt skimmer. Passar perfekt för kropp, händer och även i ansiktet!

Köp här för 249 kr >>>

 

 

 

 

 

 

Madara-Weightless-Sun-Milk-SPF20-boxWeightless Sunmilk SPF20 är en superlätt mjölk i smart pumpflaska med en mild och fräsch doft. Känns knappt på huden och lämnar inga vita, klibbiga eller feta hinnor. Passar lika bra på kroppen som i ansiktet och kan användas av alla i familjen – även barnen!

Köp här för 249 kr >>>

 

 

 

 

 

Madara-FAKE-IT---Natural-Look-Self-Tan-Milk---boxFake It, Natural Look Self Tan Milk är en brun utan sol som passar för dig med ljus hudton och som är ute efter en naturlig gyllene ton – utan att spendera tid i solen. Ger effekt efter 4-6 timmar och kladdar inte på kläder eller lakan.

Köp här för 299 kr >>>

 

 

 

 

 

 

Madara Anti-Pollution CC Cream SPF 15 MediumAnti-Pollution CC Cream SPF 15 är en lätt täckande dagkräm med allt man önskar – solskydd, skyddar mot föroreningar samtidigt som den matar huden med fukt, jämnar ut hudtonen och ger en ny lyster.

Köp här för 295 kr >>>

 

 

 

 

 

Madara Plant Stem Cell Antioxidant Sunscreen SPF 30, 100 mlPlant Stem Cell Antioxidant Sunscreen SPF 30 är ett vattenfast solskydd för ansikte, kropp och händer som även skyddar mot luftföroreningar. Krämen sjunker in snabbt, ger ingen vit hinna och återfuktar huden.

Köp här för 299 kr >>>

 

 

 

 

 

Madara Plant Stem Cell Age Protecting Sunscreen SPF 30 FACE, 40 ml

 

Plant Stem Cell Age Protecting Sunscreen SPF 30 är en unikt vårdande ansiktskräm som som skyddar huden mot UVA/UVB-strålar och luftföroreningar. Antioxidantrik kräm som förebygger torrhet, rynkor samt pigmentering och har en lätt färgad textur som snabbt sjunker in i huden utan att synas. Passar alla hudtyper och kan användas året om.

Köp här för 375 kr >>>