Whamisa är ett innovativt skönhetsföretag som är ett av de få märkena på marknaden som säljer ekologisk K-beauty! Deras produkter innehåller också fermenterade ingredienser som gör stor nytta för huden och deras förpackningar är otroligt fina och genomtänkta för att vara lätta att återvinna när man är klar med produkten. I den här recensionen testar Thesso Original tonern:

Whamisa Organic Flower Toner Original:

Jag har testat Whamisas Organic Flower Toner Original- ett veganskt ansiktsvatten som passar alla hudtyper. Den innehåller bland annat broccoli- och gurkextrakt som lugnar huden. Jag har använt mig av tonern dagligen i över en månad och är väldigt nöjd!

Jag har alltid känt innan att toners kan vara väldigt vassa och svider lite på huden (även om de inte innehåller alkohol) och jag blir superimponerad över att jag kan få samma rena känsla av en så pass snäll toner som denna. Glasflaskan och förpackningen är supersöta, den känns lyxig och fin att ha i badrumsskåpet och doftar riktigt somrigt och härligt.

I kombination med tonern har jag även testat Whamisas Organic Seeds Peeling Finger Mitt och Organic Flowers Hydro Gel Mask. Både för att jag vill känna hur huden känns med en hel rutin men även för att jag tycker att Whamisa är så roliga och innovativa! Jag absolut älskar peeling mittsen, så smidiga och smarta! Inget klet i ansiktet utan du stoppar bara in fingrarna i den lilla vanten och masserar in den i ansiktet. Finns i miniförpackning om man t.ex. vill ta med sig på semestern eller vill testa de olika serierna.

Sheet masken är inget ”riktigt” ark utan är en gelé mask som du sätter på ansiktet, först den nedre halvan och sen den övre. Känns lite slemmigt till att börja med men är så sval och härlig på huden. Under tiden du har den på så kommer masken bli tunnare ju mer inpackningen sjunker in i huden. Efteråt kändes min hud otroligt återfuktad och mjuk med ett fantastiskt härlig glow!

Betyg: 5 av 5

/Thesso

Kolla in fler toners från Whamisa här>>>

Läs Åsa Waaks sommarrutin med whamisa:

Sommarrutiner med Whamisa.