Acorelle är ett franskt varumärke med solskydd, deodoranter och parfymer. I denna recension har Sophia D testat och recenserat Acorelle Sensitive Skin Deodorant som är en deodorant för känslig hud.

Acorelle Sensitive Skin Deodorant

Jag har testat Acorelle Sensitive Skin Deodorant. Deodoranten ska passa känslig hud och ha en mild doft. Jag gillar denna deo starkt! Jag har använt upp den helt och den har räckt ett bra tag. Använder morgon och efter dusch.

Dess milda doft gör att det känns fräscht och inte för mycket, vilket jag gillar när det kommer till just deodoranter. Jag vill inte lukta, varken svett eller för starkt av parfym under armarna. Jag tycker den sitter i och jag upplever inte mig själv lukta svett under dagen och jag tycker den håller ett helt träningspass men det tror jag kan vara väldigt individuellt och beroende på vilken typ av träning man kör. För min del är det mest danspass, yoga eller promenader.

Det ända som jag kan rekommendera är att inte använda den direkt efter rakningen, men det funkar att göra det efter ett tag. Detta är just för att huden är såpass extra känslig.

Denna ekologiska deodorant har i alla fall allt vad en deo ska ha för min del! Ett toppbetyg står på sin rätta plats enligt mig!

Betyg: 5 av 5

/Sophia D

Mer läsning om Acorelle:

Acorelle Sensitive Skin Deodorant