Estelle & Thild är ett svenskt varumärke med hudvård för kropp och ansikte. Varumärket har även smink, från mascara till liquid luminizer. I denna recension har Andrea S testat och recenserat Estelle & Thild Citrus Menthe Renewing Body Scrub.

Estelle & Thild Citrus Menthe Renewing Body Scrub

Jag har testat Estelle & Thild Citrus Menthe Renewing Body Scrub. En kroppsskrubb som jag tycker är bra. Jag tycker att en kroppsskrubb ska vara rivig och rätt ordentligt samt gärna vara så pass fet att man inte behöver smörja in sig efter duschen. Citrus Menthe Renewing Body Scrub från Estelle & Thild lyckas perfekt med båda dessa saker!

Sockret är grovkornigt (utan att vara vasst, jag har faktiskt skurit mig på andra skrubbar!) men smälter ändå under skrubbandet och sheasmöret gör huden mjuk och smidig länge efteråt. Dessutom doftar den otroligt fräscht av både citrus och mint. Skrubben är även dryg och det behövs inte så mycket vid användning för att få fin effekt och bra resultat.

Betyg: 5 av 5

/Andrea S

Mer läsning om Estelle & Thild:

Brun-utan-sol droppar som ger en naturlig solskysst-look!