Varumärket KORA Organics är grundat av modellen Miranda Kerr. Sortimentet består av hudvårdsprodukter och highlighters. I denna recension har Anna F testat och recenserat Kora Organics Noni Night AHA resurfacing Serum.

Kora Organics Noni Night AHA resurfacing Serum

Jag har testat Kora Organics Noni Night AHA resurfacing serum. Detta serum kan vara bland de bästa AHA-serumen jag testat! Serumet är otroligt återfuktande för att 1. vara ett AHA-syra serum och 2. vara så effektiv. Den kombon är ganska ovanlig!

Efter att jag fött min son och alla hormoner var hit och dit var min hud inte jätteglad. Jag fick mycket finnar och också mycket akneärr. Detta serum har varit en viktig byggsten i min hudvårdsrutin och för att återfå någon form av balans i huden igen. Den funkade fint tack vare sina återfuktande egenskaper (dvs, den bidrog inte till ytterligare irritation på en redan irriterad hud), samtidigt som mina akneärr ljusades upp avsevärt. Absolut inte över natten men jag kunde efter en månad av regelbunden användning se hur fläckarna luckrades upp.

Serumet kommer i en fin lila pumpflaska. Det är lätt att portionera exakt hur mycket produkt du behöver (jag körde 2 pumps). Enda nackdelen med förpackningen är att jag inte ser hur mycket produkt som finns kvar. Produkten ser ut som en ljusgul kräm/lotion, den är varken rinnig eller tjock. En vanlig lotion helt enkelt. Tack vare att den är så återfuktande som den faktiskt är så brukar jag ibland skippa nattkräm. Funkade utmärkt för min blandhy.

Produkten får verkligen alla tummar upp och är en produkt jag troligtvis alltid kommer att ha i badrumsskåpet från och med nu. Jag kan varmt rekommendera!

Betyg: 5 av 5

/Anna F

Mer läsning om KORA Organics: 

Förläng sommarfärgen med Koras kroppsolja.