ILIA grundades av Sasha Plavsic och är ett naturligt samt ekologiskt smink varumärke. I denna recension har Anna recenserat ögonbrynsgel från ILIA i färgen Dark Brown. 

ILIA Beauty Essential Brow Volumizing Brow Gel – Dark Brown

Detta är en ögonbrynsgel som ger en naturlig effekt på brynen. Du kan lita på att du aldrig kommer att få krispiga bryn med denna men kan eventuellt få kompromissa med stadgan under dagen – åtminstone om du har långa och envisa bryn som jag! Men denna produkt är den ögonbrynsgel jag väljer att använda dagligen då den ger volym och återdefinierar brynen efter att du pudrat ansiktet (brynen har en tendens att försvinna lite då…).

Det är svårt att förklara varför denna produkt är så bra, men brynen ser alltid lite bättre ut när jag använt produkten.

Det är en unik liten borste där ena sidan är kortare och tätare och den andra är längre och lite glesare. Jag gillar det! Den korta sidan är perfekt när du vill packa på produkten på brynen och den glesa sidan är perfekt när du vill ”fluffa” till brynen samt kamma håren på plats.

Jag tycker färgen dark brown är något varm i nyansen och även om jag föredrar kalla nyanser till mina bryn så funkar denna för mig. Den ger en mer naturlig look vilket gör att jag gillar att använda denna ögonbrynsgel i vardagen.

Enda nackdelen är priset då jag tycker det är liiite saftigt. Men skulle jag köpa den igen? Ja, även om det svider lite i plånboken! Jag kommer köpa den igen när ekonomin tillåter det.

Betyg: 4/5 

/Anna F

Mer läsning om ILIA:

Lip Conditioner från ILIA Beauty