Juice Beauty grundades år 2005 av Karen Benkhe och har blivit en kändisfavorit i USA. Juice Beautys produkter består av olika juicer som grund. I denna recension har Emma testat Juice Beauty Phyto-Pigments Flawless Serum Foundation i nyansen sand, nr 14.

Juice Beauty Phyto-Pigments Flawless Serum Foundation – 14 Sand

Jag har testat Juice Beauty Phyto-Pigments Flawless Serum Foundation vilket är en flytande foundation i kombination med ett hudvårdande serum, så bra! Den innehåller bland annat en resveratrol-förening från druvkärnor som förebygger hudens åldrande och hudvårdande alkaner från kokos.

Den är tunnare än många foundations jag testat tidigare och känns väldigt lätt på huden. Jag applicerar den med hjälp av en fuktig makeup-svamp och den ger min hud ett jämt och ”lent” resultat med massor av glow. Lystern i produkten är helt fantastisk – min hud ser verkligen frisk ut när jag använt den. Eftersom att den är så lätt och återfuktande tycker jag att den snarare känns som en dagkräm än en foundation vilket jag fullkomligt älskar! Jag har tidigare behövt förbereda huden med många steg innan min foundation för att förhindra att den blir kakig, något jag inte alltid har tid med. Med Juice Beautys foundation slipper jag det – den ger mig alltid ett naturligt resultat som håller länge. Ett tips är att skaka flaskan innan den används eftersom pigmenten kan sjunka till botten. När den används utan att skakas blir nyansen för mörk för mig men pigmenten blandas ut med resten av produkten så fort den skakas.

Foundationen är lite åt det dyrare laget men jag tycker definitivt att den är värd det för resultatet den ger mig. Den uppfyller mina förväntningar och jag kommer definitivt att köpa den igen!

Betyg: 5/5

/Emma M

Mer läsning om Juice Beauty:

Toppbetyg till rengöring från Juice Beauty!