Är du ute efter läppbalsam men vill ändå piffa upp med lite färg i mörkret? Då har du svaret här – Lip Conditioner från ILIA Beauty!

ILIA Beauty Lip Conditioner, 4 gr, 349 kr. Lagom så här i vintertider vill jag ge ett tips på återfuktande läppbalsam med färg. Lip Conditioner är en perfekt hybrid mellan läppstift och läppbalsam som kommer i lyxigare hylsa och är enkel att applicera on the go. De färgade läppbalsamen är verkligen återfuktande utan att bli kladdiga på läpparna och är pigmenterade – nyanserna skiljer sig dock lite åt, vissa är mer krämiga än andra och vissa mer pigmenterade. På hösten och vintern har dessa verkligen blivit återfuktande favoriter,  jag älskar att ha någon form av färg på läpparna men gillar inte den lite uttorkande effekten vissa läppstift kan ha.

Här kommer swatches på nyanserna jag har:

  • These Days – en krämig, mindre pigmenterad nyans som ger en neutral nude färg på mig
  • Pink Moon – en mindre krämig, mer pigmenterad nyans som ger en kall, hallonröd nyans
  • Arabian Knights – mindre pigmenterad, mer krämig klassisk kall, röd nyans

Betyg för alla: 5/5