B2 hair serum från svenska Care of Gerd är en av våra mest populära hårprodukter. Vi lät vår Green Beauty Squadare Gabriella testa denna, då hon fortfarande är lite skeptisk mot ekologisk hårvård – och den gjorde succé!

Care of Gerd B2 Hair Serum, 200 ml, 398 kronor.

En leave-in produkt som ska ge vård och glans samt reparera kluvna toppar. Man applicerar produkten i handdukstorkat hår och låter produkten göra sitt!

Jag har använt, och använder för tillfället, konventionella hårprodukter då jag har ett lockigt och frissigt hår som jag inbillat mig inte klarar av för naturliga produkter (kanske just det det gör?!) men denna produkt gör mitt hår superlent och mjukt! Jag vill dock observera att jag använt denna produkt i kombination med konventionellt schampo, balsam och olja. Men jag är ändå säker på att jag hade märkt av ifall produkten inte passade mitt hår.

Jag plattar mitt hår nästintill dagligen och är därför i behov av en produkt som vårdar men också hjälper mina kluvna toppar, precis som denna produkt ska göra!

Konsistensen är rätt lätt och har en fin vit, skimrig färg. Den doftar ljuvligt av mandarin vilket är ett stort plus! Är lätt att arbeta med och lämnar mitt hår mjukt och hälsosamt.

Betyg: 5/5

/Gabriella E

 

Mer läsning om Care of Gerds hårvård:

Testat: Återfuktande schampoo och balsam från Jokkmokk