RMS Beauty gör mycket krämbaserat smink som ger huden lyster och liv. Jag älskar highlihters, så att testa en av de nyaste nyanserna från sortimentet kändes självklart!

RMS Beauty Amethyst Rose Luminizer, 440 kronor:

Jag har testat Amethyst highlighter från RMS Beauty. I en första anblick har den en lätt lila nyans, men på huden sjunker den lätt in med min nyans men med en lite kallare skimrande ton. Jag älskar ju highlighters och har testat även andra från RMS Beauty.

Den är krämig, irriterar inte huden och ger ett naturligt glow! Jag gillar att den har en kokosolja i sig eftersom min hud alltid trivts med den typen av olja. Den har ju även rosmarin extrakt så om en är allergisk mot det ska en passa sig, men för min känsliga hy passar den och jag märker ej av någon överkänslighet på rosmarin, utan tvärtom jag tycker det är mer lugnande.

Jag tycker även om ametist som kristall, den passar alla och i ett kristallnördshem borde den ha en plats. Jag är ju en total nörd när det kommer till kristaller, så om man tror på ametistens läkande egenskaper rekommenderar jag att testa. RMS Beauty highlighters gör som de alltid gör, levererar! Jag föredrar dock en mer varmare ton, så den får 4 av 5 i betyg av mig!

Betyg: 4/5

/Sophia

 

Mer läsning:

Makeup från RMS Beauty