Från toppen till botten; Living Luminizer, Buriti Bronzer, Contour Bronze, Un Powder, Un Cover Up 00, Lip2Cheek Spell, Master Mixer, Lip2Cheek Illusive, Eye Polish Magnetic

rms

rms-beauty-smink

rms-beauty-make-up

När ett naturlig skönhetsmärke är hypat i princip överallt vet du att du behöver prova det. Jag köpte min första RMS Beauty-produkt (Un Cover Up) när märket lanserades och nu har jag gradvis mer RMS Beauty i min sminklåda. Så vad är hypen?

Först och främst är de förpackade i små, fina frostade burkar som är ögongodis på riktigt. Ingredienserna är 100 % naturliga och innehåller mineraler, oljor, bivax och extrakt. Enligt min mening håller produkterna hög kvalitet och är riktigt vackra på huden. Och de känns bra på också; ingen klåda, irritation eller torra fläckar. Du kan i princip inte misslyckas med att applicera RMS Beauty!

Un Cover Up jag använder som en concealer, jag doppar mitt ringfinger i den och applicerar på min hud och om det behövs så går jag över med en fuktig beauty blender för att ta bort skarpa kanter. Den har en bra täckning men formulan är lite åt den oljiga sidan, vilket innebär att puder över är nödvändigt (setting puder är alltid nödvändigt över concealer i min mening) och Un Cover Up kan vara lite knepigt att få till utan rätt underlag (oljor, krämer, primers ect). Den kan också användas som en foundation då du helt enkelt applicerar på alla områden du vill, jag har provat detta också men för mig gör den inte riktigt jobbet som en foundation. Allt som allt, min uppfattning är att det är en bra concealer och okey som foundation, men har inte full täckning om du letar efter det.

Sen har vi Un Powder, som är ett transparent puder. Jag måste erkänna att jag hade problem med denna då den först blev väldigt kakig på min hud, men efter att ha använt den med en fuktig beauty blender så fungerar den som en dröm. Den blir som ett silkeslent skikt på huden och fungerar mattande på huden så se till att inte använda för mycket, lite räcker långt. Jag har fortfarande en förkärlek för pressade puder men Un Powder är kanske ett av de bästa löspuder som jag har provat.

Låt oss gå vidare till Eye Polish, som är lite knepiga skulle jag säga. De appliceras fint men efter några timmar så lägger den sig i ögonvecken, så de måste sättas med ögonskugga, men de fungerar bra som en bas för ögonskuggor jag skulle säga. Jag tycker om dem!

Lip2Cheek är en annan favorit, vackert som rouge och på läpparna, en win-win situation. Verkligen lätt att arbeta med och kraftigt pigmenterade, appliceras fint med RMS rougeborste!

Living Luminizer är kanske min ultimata favorit, det är en krämhighlighter som ger en vacker lyster åt den mer naturliga sidan utan glitter, mer som pärlemorskimmer. Det blir inte torr på huden utan förblir lite klibbig som krämprodukter brukar. Jag applicerar den med mina fingrar, det ger det bästa resultatet enligt mig!

Master Mixer… Åh så vacker! Det är en krämhighlighter också, men med en guldton. Denna är så vacker som en highlighter även på mig som är så blek och jag kan tänka mig att den verkligen är vacker på mörkare hudtoner. Du kan också använda den som en ögonskugga och på läpparna.

Och hur är det med contourprodukterna? Contour Bronze är en kall tonad krämcontour. Pigmenterad men fortfarande svår att misslyckas med när du använder en borste eller fingrar, och du kan fortfarande skapa en stark contour om du vill, en av mina favoritcontour produkter!

Buriti Bronzer är en varmtonad cream bronzer, den presterar bra och smälter lätt in i huden. Den ser lite orange ut i burken men blir bra på huden, en bra bronzer med andra ord! Mitt enda minus är att en bronzer i en liten burk tar tid att applicera…

Har du provat RMS Beauty och vad tyckte du?