Alla produkter förutom Papaya Peeling från Maria Åkerberg

Jag blev taggad av Stilbloggen att göra Ride or Die-taggen hudvårdsversionen, där man listar alla sina favoriter inom hudvårdsprodukter – endast en i varje kategori! Jag har torr, obalanserad hud med en tendens att få pormaskar på min haka och näsa, här är mina favoriter:

organics-by-sara-cleansing-oil-eye-makeup-remover

Sminkborttagning: Jag har ju ditchat ren mandelolja, som jag använt i flera år, för Cleansing Oil Eye Makeup Remover från Organics by Sara. Magi!

Rengöring: Om jag måste välja bland alla olika rengöringar som finns så föredrar jag oljerengöring. Den bästa rengöringsoljan jag provat än så länge är Cleansing Oil Tea Tree från Organics by Sara. Kombinationen av oljor och tea tree gör under för min hy!

tata harper hydrating floral essence

Ansiktsvatten: Jag gillar rosenvatten och använder det mycket, men som ansiktsvatten så föredrar jag Hydrating Floral Essence från Tata Harper. Doften är fantastisk och så håller den min hy återfuktad lite längre.

Serum: Trots att jag endast hunnit testa Argan Night Serum från Marina Miracle i några veckor så är det redan mitt absoluta favoritserum, jag använder den några gånger i veckan och vaknar alltid upp med len, mjuk hud!

Kräm: Jag har tjatat om ZZ Sensitive-serien förut, och deras Protective Day Cream från Annemarie Börlind är den mest återfuktande dagkrämen jag provat hittills och är väldigt fin under makeup.

kahina antioxidant mask

Mask: Min favoritmask är Antioxidant Mask från Karina Giving Beauty, den kan göra huden lite röd och stickas lite men så snart man tvättar bort den så får man en minipeeling och silkeslen hy. Jag älskar den!

Maria Åkerberg Papaya Peeling

Peeling: Ahhh, jag har så många jag gillar här med, men om jag ska välja en så är det Papaya Peeling från Maria Åkerberg. Den innehåller extrakt från papaya som exfolierar varsamt och lämnar huden återfuktad och mjuk.

Verktyg: Jag har inte provat många hudvårdsverktyg ännu, men tillsammans med oljerengöring gillar jag att använda en rund, platt svamp.