Ekologiska läppstift från RMS Beauty. RMS Beauty är ett ekologiskt sminkmärke skapat av den erkända makeupartisten Rose-Marie Swift. Produkterna är berikade med oljor som återfuktar huden och berikar den med näringsgivande antioxidanter och vitaminer. Jag har testat många produkter från sortimentet och älskar dessa, men detta är de första läpprodukterna jag testar.

RMS Beauty Wild With Desire Lipstick – RMS Red, 365 kronor

Jag har testat två olika nyanser av RMS Beautys Lipstick, RMS Red samt Breathless. De fungerar väldigt bra på mina torra och känsliga läppar. Det började aldrig att klia vilket läpprodukter ofta kan göra för mig. Formen på läppstiftet tycker jag är lite märklig, det är inte så lätt att applicera jämnt, men hylsan är snygg och smidig och när läppstiftet väl är på plats är det grymt resultat!

Pigmentet är intensivt och jag behöver inte fylla på så ofta under dagen. När jag haft de på mig känns mina läppar inte alls sådär uttorkade som de kan göra av vissa läppstift. Läppstiften innehåller RMS Beauty Oil som ska ge maximal återfuktning för läpparna, och det märks verkligen!

RMS Red är klarröd med varma inslag och passar riktigt bra till min hudton som har en gul underton. Breathless är en nyans jag tyvärr inte alls trivdes i. Den smälte in för mycket med min hudton, men passar säkert mycket bättre för en annan hudton.

Betyg Breathless: 3,5/5

Betyg RMS Red: 4,5/5

 

 

rmsbeautylipstick

 

/Katja

 

Mer läsning:

Testat: Multiprodukten Un Cover Up från RMS Beauty