RMS Beautys produkter är sammansatta enligt raw food-principen för att samtliga ingredienser ska behålla sina naturligt läkande och vårdande egenskaper. Un cover up är en krämbaserad concealer/foundation som är en av de populäraste produkterna i RMS Beautys sortiment. Jag har nu testat 4 olika nyanser av denna!

RMS Beauty Un Cover-Up, 5,67 gram, 415 kronor.

Soufia GBS kvadrat 250Jag har använt mig av färgerna/nyanserna 77, 88, 99 och 122.

Nyans 99 passar min hudfärg nästan helt perfekt! Jag har använt denna lite till allt och även som en foundation. Inte mycket produkt behövs för att göra jobbet. Bara ett tunt lager räcker för att täcka hela ansiktet och det känns nästan som att man inte har någon produkt alls på sig med denna foundation.

Nyans 88 och 77 har jag använt mer som en concealer då de är lite ljusare, funkar perfekt till att forma ögonbrynen likaså som de fungerar under ögonen.

Nyans 122 är ganska mörk och fungerar perfekt till contour. Likaså med de andra nyanserna krävs det väldigt lite av produkten vilket gör att jag har väldigt mycket av produkterna kvar och jag har haft dessa i flera månader nu.

Det bästa med denna produkt är att den fungerar till lite vad som helst, concealer eller foundation. Som sagt behöver man väldigt lite av produkten vilket gör att huden får andas igenom sminket, det känns verkligen som att man inte har någon smink på sig alls.

Betyg: 5/5

/Soufia

 

Mer läsning:

En kärleksförklaring till Un “Cover-Up” från Rms Beauty

Guide till alla foundation & concealer från RMS Beauty