Ekologiskt smink från The Beauty Archive. Det svenska varumärket är skapat av makeup-artisten Zandra Arvidsson. Förutom att produkterna såklart är ekologiska så är de också veganska. Varumärket har stort fokus på hållbarhet och minimalism vilket syns på deras snygga förpackningar.

The Beauty Archive, eyes/lips/cheek/ colour creams, 5,8 gram, 395 kronor.

sophia GBS kvadrat 250Jag har testat tre produkter från  som numera är en del av min vardagliga sminkrutin. En highlighter i nyansen Everglow, en läppfärg/ rouge i nyansen Effortless och en ögonskugga/ bronzer i nyansen Earthbound. Jag är ett stort fan av multiprodukter och Beauty Archives små perfekta burkar är just det.

Färgerna jag valde ville jag skulle passa till vardagen, vilket dem verkligen gör.. Effortless som är läppfärgen/ rougen var mer krämig i konsistensen och därför lättare att applicera. Medan de andra två produkterna var mindre krämiga, jag tyckte dock det var positivt genom att dem var väldigt starka rent färgmässigt. Jag är i alla fall hooked och Beauty Archive kommer numera finnas i min necessär som ett favorit varumärke! Produkterna får 5/5 i betyg!

/SophiaBeautyArchiveGBSTest2

Mer läsning:

Naturliga läppfärger från The Beauty Archive