Jag har testat några produkter ut den hawaiianska hudvårdsserien Leahlani Skincare.  Produkterna har genomgått en liten designuppdatering, men kommer fortfarande i glasflaskor, men i andra färger. 

 

Leahlani Skincare, Bless Beauty Balm, 30 ml, 649 kronor. 

Andrea GBS kvadratBless Beauty Balm är ett typiskt balm, en ganska fet tjock kräm som smälter i händerna. Detta ska särskilt passa torr och mogen hy. Det kan användas både som fuktgivare och som rengöring, men det senare tycker jag nog är lite slöseri på en så fin produkt. Arganolja, sheasmör och moringaolja är några ingredienser, doften kommer från neroliolja och blårenfana.

Balmet smälter som sagt snabbt i handen och är lätt att klappa in i huden, det lämnar inte någon fet yta. Tillsammans med de två ansiktsoljorna har det gett fint glow på dagen och hållit huden mjuk under natten. Doften är lite svårdefinierad, ganska tung men inte kvalmig. Betyg: 4,5/5. 

leahlani_morning

Leahlani Skincare, Aloha Ambrosia Morning Elixir, 30 ml, 669 kronor. 

”Morgonelixiret” Aloha Ambrosia är mer en ansiktsolja än ett serum tycker jag. Det är en härlig blandning av ingredienser bland annat mangostensolja, kiwiolja, guavaolja och gojibärsolja. Rätt tropiskt med andra ord. Doften kommer i huvudsak från en blandning av eteriska jasminoljor. Produkten passar alla hudtyper.

Oljan är lagom fet, inte direkt en torrolja, men går ändå snabbt in i huden, och ger ett väldigt fint glow. På sommaren skulle jag tänka mig att det nästan räcker med denna på dagtid. Jag har dock förstärkt med Bless Beauty Balm eller en BB-kräm. Huden håller sig mjuk och varm hela dagen. Dock tycker jag att jasmindoften är lite kvalmig, men den dunstar rätt snabbt. Betyg: 4/5. 

leahlani-elixir

Leahlani Skincare, Mahina Evening Elixir, 30 ml, 859 kronor. 

”Kvällselixiret” Mahina är även det en ansiktsolja. Den är marginellt fetare än morgonoljan, men även den sjunker fint in i huden. Här är det ingredienser som moringaolja, chiafröolja och morotsfröolja som ska hjälpa huden. Oljan passar bäst för mogen eller torr hy.

Det här är en riktigt härlig olja, den lite fetare konsistensen tillsammans med en himmelsk doft av vanlij och citrus är klockren. Återigen skulle den nog räcka ensam på sommaren, men även här har jag använt Beauty balm ovanpå. På morgonen har huden fortfarande känts mjuk och återfuktad. Doften av citronmarängpaj är nästan värt pengarna bara den! Betyg: 4,5/5. 

leahlani-coconut

Nu till rengöringspulvret…

Leahlani Skincare, Kalima Coconut Cream Cleansing Powder, 100 ml, 629 kronor. 

Jag vet att många gillar att få gojsa ihop pulver och vatten till en valfritt tjock röra, men jag tillhör inte dem. Det blir antingen för torrt eller för rinnigt. Dessutom blir detta pulver ganska grovt, nästan som en peeling och går därför inte att använda på ögonen, vilket jag oftast gör med mina rengöringar. Visst, när man väl fick till det så får man ett fint resultat, en len och ren hud, som ända inte stramar, men det är inte värt pillandet. Plus för den fantastiska vaniljdoften. Pulvret innehåller havre, tre olika leror och nypon och gör även att använda som en mask, vilket jag inte testade. Betyg: 2./5. 

 

Sammanlagt så är jag väldigt nöjd med Leahlani, det enda som jag kanske saknar lite är att de inte känns så där väldigt verksamma. Det känns inte som att huden har förbättrats under testtiden, mer att den mått bra.

 

/Andrea