Nyhet från Estelle och Thild! Det svenska varumärket har kommit ut med en tonad basprodukt i 3 olika nyanser. Estelle och Thilds produkter är certifierade enligt Ecocert, ej testade på djur och majoriteten av produkterna är veganvänliga, vilket även gäller dessa Illuminators.

 

Estelle & Thild BioMineral Liquid Illuminator Light, 30 ml, 299 kronor.
sophia GBS kvadrat 250

Jag har testat Estelle & Thilds BioMineral Liquid Illuminator i färgen Light. Det är meningen att använda den som en bas antingen ensam eller under ens foundation/ puder. Jag har testat båda sorterna. Illuminatorn har ett lätt skimmer i sig och ger dig ett naturligt glow. Det är ingen highlighter utan mer en bas med skimmer i skulle jag säga.

Jag gillade den som mest tillsammans med Börlinds dagkräm och facial gel från ZZ sensitive serien. Jag pratar om ett mega glow efter den kombon! Det enda negativa var att den inte ger så mycket täckning och jag föredrar nog den under sommaren så spf hade ju varit ett magiskt tillägg. Men den är helt klart ett sommar måste enligt mig! Betyg: 4/5

/Sophia