Ekologisk ansiktsmask. Den här ansiktsmasken är inte bara fin i färgen, den känns också riktigt fräsch på huden! Ekologiskt certifierad av CosmeBio.

 

Bio Beauté By Nuxe, Vitamin-Rich Detox Mask with Orange Water, 219 kronor.

Emma GBS kvadratDenna geléaktiga ansiktsmask känns fantastisk på min hud! Ansiktsmasken är orange och doftar friskt av söt apelsin. Produkten är som en gel när den appliceras och glider lätt ut över huden. Den håller sig ”geléig” på huden och stelnar inte som många andra masker gör, vilket känns skönt. Jag låter den sitta 5-10 minuter och när den ska sköljas av och kommer i kontakt med vatten ändras konsistensen och blir vit, mjölkig och lätt att skölja av.

Ansiktsmasken ska ha en avgiftande och klargörande effekt på huden och det tycker jag verkligen att den har! Huden känns återfuktad, uppfriskad och mina porer på näsan känns betydligt mindre efter att jag använt den här masken. Riktigt nöjd! Betyg: 4,5 /5

/Emma