Stort grattis säger vi till @mjenninger som är vinnare av oktober månads instagramtävling hos Naturligt Snygg! Varje månad utser vi en vinnare för den bästa bilden på de produkter som handlats hos oss.

På bilden ser vi 4 härliga ekologiska produkter – vi kikar närmare:

Från vänster:

Maria Åkerberg Hair Conditioner Energy är ett återfuktande balsam med jojobaolja, för både behandlat och naturligt hår. Det reder ut håret och gör det mjukare och glansigare genom att släta ut hårstrånas ytskikt. Hair Conditioner Energy minimerar dessutom skador genom att skydda håret och förebygga kluvna toppar och brutna hårstrån. Innehåller eteriska oljor av Rosmarin, Lavendel, Citrongräs och Enbär som ger en frisk doft.

Maria Åkerberg Hair & Body Shampoo Energy är milt schampo och fräsch duschgel i ett. Produkten innehåller eteriska oljor av Rosmarin, Lavendel, Citrongräs och Enbär som ger en uppiggande doft. Hair & Body Shampoo kan användas dagligen för att tvätta hår och kropp. Det fungerar även som ansiktsrengöring för normal hud och som raklödder.

Humble Brush Svart är en tandborste i bambu med mjuka borststrån, helt fria från BPA. Humble Brush handtag är tillverkat av 100% biologiskt nedbrytbar bambu. Borstarnas strån är tillverkade av Nylon-6 som är världens mest nedbrytbara nylon.

Bruns Hårsuffle nr 14 Syrlig Mynta är ett mellanting mellan leave-in-produkt och föngelé. Tillsammans med värme och borste hjälper den till att lyfta håret, men produkten kan även användas utan värme/fön, då samlar den ihop håret och ger en tjockare känsla. En perfekt stylingprodukt för dig som vill ha ett tjockare och glansigare svall, samtidigt som du skyddar håret mot värme och slitage!

Grattis igen säger vi till @mjenninger!

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter, lägg upp på instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtagen #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>