Ekologisk handkräm. Har du torra händer? Nu när vi är extra noga med att tvätta händerna oftare än vanligt kan det hända att händerna känns extra torra och utsatta. Här listar vi 6 ekologiska handkrämer som vårdar torra händer:  

 

handkräm torra händer

 

 

Svensk handkräm med lingon: 

Vårdande handkräm berikad med lingonfröolja som hjälper till att mjukgöra huden, samt sheasmör och bivax som återfuktar händerna på djupet. Har en fin doft av citrus och grapefrukt – tillverkad i Jokkmokk!

Care of Gerd, Lingonberry Hand Cream, 75 ml, 129 kronor >>>

 

 

 

 

handkräm torra händer ekologisk

 

 

Handkräm med blåbär och kvitten: 

Mossas nya handkräm är berikad med blåbärsextrakt och kvitten som tillsammans med vårdande glycerin tar ordentligt hand om händerna och lämnar dem stärkta och mjuka. Prisvärd!

Mossa, Vitamin Care Hand Cream, 75 ml, 110 kronor >>>

 

 

 

 

 

ekologisk handkräm

 

Väldoftande handkräm från Maria Åkerberg: 

Den här handkrämen är en riktig favorit bland våra kunder – och det förstår vi! Mjukgörande och återfuktande på händerna men allra bäst är doften! Citron, kardemumma, bergamott och apelsin ger en varm och samtidigt fräsch känsla.

Maria Åkerberg, Hand Cream Beautiful, 30 ml, 59 kronor >>>

 

 

 

 

billig ekologisk handkräm

 

Billig ekologisk handkräm: 

Urtekram gör plånboksvänlig hudvård och den här handkrämen innehåller återfuktande aloe vera. Tillsammans med jojobaolja, sheasmör och mandelolja får händerna fukt och vård och lämnas mjuka. Doftar fräscht av citrus.

Urtekram, Hand Cream, Aloe Vera, 75 ml, 39 kronor >>>

 

 

 

 

 

handkräm ekologisk

 

 

Rosdoftande handkräm i pumpflaska: 

Svenska märket Bruns har lanserat handkrämer i smidiga små pumpflaskor – perfekta att ha på skrivbordet! Denna doftar ljuvligt av rosor, men det finns flera olika dofter att välja på. Mjukgör och håller händerna återfuktade länge.

Bruns, Handkräm Engelsk Ros, 50 ml, 109 kronor >>>

 

 

 

handkräm ekologisk

 

Vårdande handkräm med havtorn: 

Weledas handkrämer är också populära hos oss och denna orange skönhet innehåller vårdande havtornsolja. Krämen stärker huden, sätter fart på hudens förnyelseprocess och håller händerna mjuka länge. Doftar otroligt fräscht av mandarin!

Weleda, Sea Buckthorn Hand Cream, 50 ml, 99 kronor. 

 

 

 

Torra händer – vad kan man göra?