Äntligen! Nu finns Dr Hauschkas härliga makeup i shoppen! Det omtyckta och klassiska ekomärket Dr Hauschka har nu utöver sina hudvårdsprodukter tagit fram en helt ny ekologisk makeupserie.

Smink med ingredienser av högsta kvalitet har nu tagits fram av av Dr Hauschkas utvecklings-, forsknings- och marknadsföringsavdelningar tillsammans med makeupartister. Allt du kan tänkas behöva för att boosta din look i en uppsjö av färger och nyanser. Det som gör sminket lite extra bra är att det är framtaget för att ge ett jämnt resultat i samspel med din hud istället för att bilda ett kakigt resultat som ger en ”sminkad känsla”.

Några produkter som vi gillar lite extra är de transparenta. Bland produkterna finns tre transparenta produkter, en mascara, en läppenna och ett läppglans. Mascaran fungerar både för bryn och fransar, det ger ett naturligt resultat men håller formen och ger stadga. Läppennan kan du använda till valfritt läppstift eller glans, det gör att stiftet inte smetas ut utan håller sig på plats. Det transparenta läppglanset ger ett fylligt, glansigt och hållbart resultat till dina läppar!

Några andra härliga produkter som finns med i serien är dels det färgkorrigerande pudret, det hjälper dig att neutralisera mörka ringar, röda partier och liknande, i serien finns också två riktigt bra mascaror, en som ger volym och en som definierar dina fransar!