Du känner säkert till att tyska kultmärket Dr Hauschka gör prisbelönad och hyllad ekologisk hudvård. Men har du hunnit utforska Dr Hauschkas smink ännu? Här är en liten guide till Dr Hauschkas makeup. 

 

Få märken är väl så kända inom den gröna skönhetsvärlden som Dr Hauschka? Sedan flera år har det tyska hudvårdsföretaget arbetat med makeup artisten Karim Sattar som tagit fram en kollektion med smink och där man ständigt utvecklar nytt. Här hos oss på Naturligt Snygg kan du köpa flera produkter av Dr Hauschkas ekologiska smink – smink som vi själva älskar!

Stort sortiment av smink från Dr Hauschka

Ingredienserna är av högsta kvalitet, många av produkterna är också berikade med rosextrakt så de har en superfin mild doft av rosor. Från Dr Hauschka hittar du mascara, brynprodukter, foundation, concealer, bronzer, ögonskugga, kajalpenna, rouge och puder bland annat. Det som gör sminket lite extra bra är att det är framtaget för att ge ett jämnt och naturligt resultat i samspel med din hud istället för att bilda ett kakigt resultat som ger en ”sminkad känsla”.

Här kan du spana in allt smink från Dr Hauschka >>>

Transparent smink som ger lyster

Några produkter som vi gillar lite extra är de transparenta sminkprodukterna som ger det där perfekta naturliga resultatet när man inte vill se alltför sminkad ut, men ändå framhäva sina naturliga drag. Och det bästa av allt – dessa ger en naturlig glow!

1. Dr Hauschka, Brow & Lash Gel Translucent – fungerar både för bryn och fransar, det ger ett naturligt resultat men håller formen och ger stadga. Använder du den som ögonbrynsgel kan du med fördel grunda med en färg innan, så får du snygga och hållbara bryn hela dagen!

2. Dr Hauschka, Color Correcting Powder  är ett färgkorrigerande kompakt puder som hjälper dig att neutralisera huden, ge dig en jämn hudton och ta ned mörka ringar, röda partier och liknande. Kan användas innan du applicerar foundation, men även för sig självt.

3. Dr. Hauschka Blush Duo 01 Golden Apricot är ett rouge med två olika nyanser som ger dig ett naturligt solkysst glow och möjlighet att använda den mörkare färgen för contouring om du vill. Blush Duo kommer i flera nyanser.

dr-hauschka-volume-mascara-8-ml

Dr Hauschka gör också flera olika mascaror – en som ger volym i olika färger och en som ger mer definierade fransar, även denna mascara kommer i olika färger. Här hittar du mascara från Dr Hauschka >>>

 

Här kan du läsa mer om sminket från Dr Hauschka: 

Recension: ekologisk foundation från Dr Hauschka