Lagom till hösten tar vi in fantastiska örthårfärger från Khadi som ger håret en intensiv färg och stärker håret från rot till topp!

Khadi har en serie effektiva produkter för håret och har sitt ursprung i ett tusentals år gammalt kulturarv. Produkterna innehåller traditionella indiska örter som odlas på certifierade ekologiska gårdar i Indien eller som plockas vilt i naturen. Khadis naturliga hårfärger är 100% växtbaserade, veganska och ger ditt hår en intensiv naturlig färg. Tummen upp tycker vi!

Till skillnad från syntetiska hårfärger och blekningar som sliter på håret, jobbar örthårfärger på att stärka håret. Konventionella hårfärger öppnar hårstråets fjällskikt och tränger på så vis in i hårstrået, växthårfärger lägger sig istället som en film runt hårstrået, vårdar och ger glans.

De naturliga växtpigmenten i Khadi Natural Hair Colors täcker varje strå som ett skyddande lager – ju längre du låter färgen verka desto intensivare blir färgen. Växthårfärgen har utmärkt täckning, även vid grått och vitt hår.

Välj mellan 18 nyanser från gyllene blonda toner, intensivt röda till fylliga bruna och svarta nyanser.

 

Här hittar du alla Khadis växthårfärger >>

 

Hannah testar hårfärg från Khadi:

Jag testade naturlig örtfärg för håret från Khadi