Hudallergier är ett växande problem som drabbar allt fler svenskar. Tur då att det finns varumärken som satsar på bra parfymfria och allergicertifierade alternativ för både huden och håret – som även de med känslig hud och allergier kan använda. Några som jobbar konsekvent med att erbjuda doftfria alternativ är svenska Bruns Frisörer.

– Vi vet att det är ett växande problem med hudallergier, och på våra salonger ser vi en ökad förfrågan och försäljning av parfymfria produkter. För oss är det en självklarhet att alla produkter vi tar fram, finns i en doftfri variant, berättar Cecilia Nilsson, en av grundarna av Bruns Frisörer. Vi får dagligen mejl från tacksamma kunder och konsumenter för att vi tillverkar produkter utan doft.

Här kommer en miniguide till Bruns doftfria och allergicertiferade utbud:

 

 

Bruns-03-oparfymerat-schampo-330-ml

 

Bruns Schampo nr 03 är ett doftfritt volymschampo särskilt anpassat för fint skandinaviskt hår. Det är milt och snällt mot hår och hårbotten, samtidigt som det gör rent håret på ett effektivt sätt. Detta populära schampo ger håret volym och stadga.

Köp här för 295 kronor >>>

 

 

 

 

 

 

Bruns-03-oparfymerat-balsam-330-ml

 

 

 

Bruns Balsam nr 03 är ett doftfritt och allergicertifierat balsam som är lyxigt krämigt och gör ditt hår mjukt, följsamt och enkelt att reda ut. Det kan också användas som inpackning för extra lyster.

Köp här för 295 kronor >>>

 

 

 

 

Bruns-05-oparfymerad-detox-schampo-330-ml

 

 

Bruns Schampo nr 05 är ett oparfymerat detox-schampo som ger ditt har en riktig djuprengöring. Det städar bort produktrester, klor och avgaser och ger håret en krispigt ren känsla med mycket volym.

Köp här för 298 kronor  >>>

 

 

 

 

 

Bruns-Harmask-23-oppen

 

 

 

 

Bruns Hårmask nr 23 – en djupverkande och reparerande hårmask som gör ditt hår starkt, friskt och silkeslent. Har snabbt blivit en supersuccé som älskas av både kunder och frisörer.

Köp här för 349 kronor >>> 

 

 

 

Bruns Saltspray nr 13 - OparfymeradBruns Saltspray nr 13 – en mild saltspray som kan användas för att styla din frisyr och ge extra volym och textur. Kan appliceras i både torrt och vått hår – funkar för alla hårlängder.

Köp här för 279 kronor >>>

 

 

 

 

 

 

15_HS_200_a_l

 

 

Bruns Hårsufflé nr 15 är en leave-in-produkt som läker håret och ger det en fin glans. Kan användas som stylinggel – men är allra bäst vid föning – det ger både håret värmeskydd, samtidigt som värmen gör att sufflén lyfter håret och ger en grym volym!

Köp här för endast 279 kronor  >>>

 

 

 

 

 

Bruns_deodorant_09

 

 

Bruns Deodorant nr 09 är en mild och oparfymerad deodorant som är effektiv mot svett och håller dig torr och fräsch hela dagen.

Finns att köpa här för 169 kronor >>>

 

 

 

 

 

Klicka här för att se hela sortimentet från Bruns frisörer >>>