Nu släpper lettiska hudvårdsmärket Madara två riktigt spännande höstnyheter: cc-krämer med skydd mot solstrålning och luftföroreningar – och tre högeffektiva kurer för att boosta olika hudtyper.

Vi börjar med att spana in de nya CC-krämerna Anti-Pollution – ett par av oss på Naturligt Snygg fick ett par ex av dessa redan innan sommaren (de lanserades i maj i övriga Europa) och vi fullkomligen älskar dem! Eftersom de har spf 15 så funkar de finfint att använda året om för att skydda den känsliga huden i ansiktet mot UV-strålning. De skyddar också huden mot luftföroreningar och tungmetaller som framförallt drabbar oss som lever i storstäder. Krämen har en lätt täckning som korrigerar ojämnheter i huden och ger en riktigt fin lyster.

Madara Anti-Pollution CC Cream SPF 15 MediumYtterligare ett plus för att den är så enkel att använda. Antingen applicerar man den direkt på rengjord hud, eller så använder man ansiktsserum eller -olja under. För dig som vill ha en naturlig look behövs ingen ytterligare foundation eller bas, men givetvis kan man applicera både foundation eller puder över för en heltäckande makeup.

CC-krämerna finns i två varianter: Light för dig med ljus till mediumljus hudton, samt Medium för dig med medium till mediummörk hudton.

Vad väntar ni på? Här kan ni shoppa Madaras CC-kräm Light respektive Medium!

 

 

 

Madara Hyaluronic Collagen Ampoules

 

Madaras andra nyhet är tre högeffektiva kurer som boostar huden på olika sätt. Varje kur består av 10 st ampuller, där man använder en om dagen i en behandlande kur, därefter kan man använda dessa ett par gånger i veckan för att upprätthålla resultatet.

Låt oss ta en närmare titt på dessa tre kurer:

 

 

 

 

Madara Lifting Booster

Egenskaper: Motverkar rynkor, trött och slapp hud. Ger din hud volym och ett ungdomligare utseende. Stramar upp huden och ger den ett lyft.

Passar för: dig som har mogen hud med rynkor, eller slapp hud med brist på elasticitet.

 

Madara Hyaluronic Collagen Booster

Egenskaper: Motverkar torrhet, irritation och fina linjer. Främjar fuktbalansen, reparerar hudens skyddsbarriärer och boostar hudens kollagen för en fastare och slätare hud.

Passar för: dig som har torr och/eller irriterad hud med fina linjer.

 

Madara Antioxidant Energising Booster

Egenskaper: Reparerar solskador och motverkar för tidigt åldrande av huden. Stimulerar hudens lyster och utstrålning, och motverkar en trött och trist hud.

Passar för: dig som har ojämn hudton eller trött och livlös hud