Nu är det hög tid att boka in Green Beauty Day 2021 i kalendern: lördagen den 2 oktober är det äntligen dags igen för vår gröna skönhetsmässa i Stockholm. 

Efter ett och ett halvt år av pandemi-isolering och vaccinering börjar aktiviteter och möten så sakteliga återgå till det normala. Vi på Naturligt Snygg har noga följt Folkhälsomyndigheternas rekommendationer – och när de i somras gav grönt ljus till mässor och marknader fick vi upp hoppet om att äntligen-äntligen få träffa er alla på vår skönhetsmässa Green Beauty Day i oktober.

Så blir årets mässa

Precis som i fjol huserar mässan i Münchenbryggeriets härliga lokaler på Södermalm i Stockholm.

Vi är måna om att genomföra mässan på ett säkert och ansvarsfullt sätt, och tillsammans med Münchenbryggeriet kommer vi att säkerställa att mässan lever upp till rådande riktlinjer med anledning av Covid-19. Det innebär bland annat att vi kommer att se över flödena i lokalerna för att undvika trängsel, samt anpassa schemat för föreläsningar och talare för att inte överskrida maxgränser för publik. Det kommer också att finnas handsprit och munskydd tillgängligt till de besökare som önskar.

Shopping, inspiration och nyheter

Som vanligt är det massor av naturliga och ekologiska skönhetsmärken som ställer ut och det kommer att vara fyndläge på allt från hudvård och hårvård till makeup. Och självklart kan ni besökare räkna med många inspirerande föreläsare under dagen – inom kort kommer vi att presentera hela talarlistan.

Entrébiljetterna kostar 70 kronor styck och de finns att köpa här >>>

 

Mer information

Är du nyfiken på hur mässan var 2019? Spana in allt som hände här >>>

Håll dig uppdaterad! På vår Green Beauty Day-sida kommer du att kunna läsa mer om dagen >>>

Vill du veta mer om rådande covid-restriktioner? På Folkhälsomyndigheten.se kan du läsa mer om rådande restriktioner >>>

 

Välkomna till skönhetsmässan Green Beauty Day: lördag den 2 oktober 2021!