Svenska mulitprodukter. Söker du efter schyssta hår- och hudvårdsprodukter som hela familjen kan använda? Som är omtänksamma mot såväl miljön som huden? Och som samtidigt har nyanserade unisex-dofter som väcker alla sinnen?

Är du dessutom less på att navigera bland massa olika produktserier och specialkrämer så finns det inte så mycket att fundera på: det är dags för dig att testa svenska Moonsuns fantastiska produkter!

Totalt består denna multifunktionella serie av 10 produkter, med allt du behöver för kropps- och ansiktsvård + ett schampo till håret. Moonsuns produkter älskas av våra kunder och bloggare – så låt oss spana in fem bloggfavoriter här:

Moonsun Beeswax Body Oil

IMG_0284-e1469825232478-1024x768

Den här härliga och krämiga bivaxolja har många användningsområden. Den passar perfekt till både torr hårbotten, torra fötter och frissiga toppar. Vid kyliga dagar går det att använda oljan som skydd till ansiktet. Den fungerar även utmärkt för gravidmagar, som massageolja och läppbalsam. Och den har verkligen fått ALLA våra bloggare på fall!

Här är ett urval av deras hyllningar till Moonsun Beeswax Body Oil:

Hannah Sjöström: Doftar väldigt fräscht och gott av lindblom och citrongräs – underbart! Den fungerar verkligen terapeutiskt på mig. Betyg: 5 

Maya Nestorov: Den har en fantastisk doft av citrus, som jag bara älskar. Den är krämig & inte som alla andra oljor. Det är därför jag brukar ta med mig den ända in i duschen & använda direkt efter tvätt. Den lämnar ett mjukt och lent intryckt, med ett fint skimmer. Betyg: 5

Handla Beeswax Body Oil för 335 kr >>> 

 

Moonsun Beeswax Body Oil & Moonsun Body & Hair Soap

Natur-Moonsun-body

Låt oss börja med Body & Hair Soap – en riktig multitasker för håret och kroppen i duschen. Men makeup-artisten och bloggaren Linda Öhrström har hittat fler användningsområden för denna:
Älskade multitasker! Den här jobbar hårt hos mig, både som schampo och tvål i duschen, men också som makeup-borttagning. Den tar bort allt smink! Och eftersom den tvättar hår, hud och smink så är det den perfekta pensel-tvätten! Superbonus att penslarna doftar rent av citron! Och ja, man kan dessutom ha den som rakkräm eftersom den löddrar så fint! Betyg: 5

Handla Body & Hair Soap för 199 kr >>>

 

När det kommer till Moonsuns Body Scrub så är det vår bloggare Marita Karlson som ger högsta betyg:

”Som jag älskar detta märke, Moonsun Organic. Svenskt, eko och härligt. Den här skrubben använder jag just nu för att skrubba bort vintern med. Och den gör jobbet och sätter igång blodcirkulationen och känns superhärlig. Babylen och återfuktad blir man också.”

Handla Body Scrub här för 265 kr >>>

 

Moonsun Vitamin C Serum

Moonsun-vitamin-c-serum-1024x747

Moonsun Vitamin C Serum är boostad med C-vitamin och har en exklusiv sammansättning av ingredienser som matar huden med fukt och vitaminer. Också en riktig superfavorit bland våra bloggare! Några röster:

Hannah Sjöström: Älskar! Lätt att massera in i huden, som surplar i sig. Återfuktar direkt, stramar upp huden ordentligt och jag vill gärna ha en dagkräm över denna. Håller huden mjuk, fuktad och slät hela dagen. Betyg: 5

SofiLou: Först och främst är doften av neroli helt fantastisk! Jag längtar direkt efter nästa applicering – det är helt otroligt vad ljuvligt den doftar! Den återfuktar och ger min hud ett fint lyster, och jag kan se en klar förbättring i min hud sen jag började använda den. Glöden som ofta lyser med sin frånvaro när man är en extrem torris som jag, har faktiskt återvänt! Betyg: 4,5

Köp Vitamin C Serum här för 335 kr >>>

 

Moonsun Cleansing Cream

Moonsun-cleansing-cream

Moonsun Cleansing Cream är en skonsam rengöringskräm med bland annat citrongräs, sheasmör och ricin som effektivt tar bort makeup. Och en storfavorit bland våra bloggare:

Hannah Sjöström: Skön att massera in i huden, och den löser lätt upp all smuts, makeup och även mascara och annan ögonmakeup utan att svida. Riktigt bra! Betyg: 5

Linda Öhrström: Om man föredrar en krämig textur så är det här en toppen everyday rengörare. Smälter av lätt med varmt vatten och super som rakkräm. Dessutom är jag ju väldigt svag för allt som doftar citrongräs!

Köp Cleansing Cream här för 299 kr >>>

Klicka här för att komma till hela Moonsuns sortiment >>>