BB Cream – bäst i test 2022. BB Cream är en så kallad färgad dagkräm och är populär hos många som föredrar lättare smink med mindre täckning. En ekologisk BB jämnar ut hudtonen, återfuktar, vårdar och ger huden härlig lyster! Här är våra 6 bästa och populäraste BB Creams just nu:

 

1. Mossa Skin Perfector Tinting Moisturiser

Täckning: Lätt Vegansk: Ja Betyg: 4,5/5

 

MossaBBNudeSoftBeige5in1NudeTintMoisturiserförpackningochflaskaDenna BB Cream får din hy att stråla – oavsett vilken hudtyp du har. Krämen ger en matt och fräsch yta och gömmer torrhetslinjer och porer. Innehåller hyaluronsyra som återfuktar din hy och växtoljor och sheasmör som ger näring och vård.

Vår kund Isabelle recenserar såhär: ”Är jättenöjd med denna, den lever upp till förväntningarna; jag ville ha något lättare än foundation nu på sommaren och då är en BB cream perfekt. Extra plus för en väldigt fin förpackning och för den praktiska pumpen!”

Köp här för 185 kronor >>>

 

 

 

 

 

2. Inika BB Cream Foundation

Täckning: Lätt Vegansk: Nej Betyg: 5/5

En krämig BB Cream som smälter in i huden och lämnar huden silkeslen. Den återfuktar, jämnar ut hudtonen och ger huden lätt täckning. Med oljor från fikon, kaktus, granatäpple, avokado och jojoba för att hålla huden återfuktad hela dagen.

Vår bloggare Hannah recenserar såhär: ”Snygg och smidig pumpflaska som doserar ut en lätt kräm, som också är krämig. Mjuk och följsam och lätt att applicera. Den liksom smälter in och jämnar ut och döljer också en del blemmor. Men det jag gillar mest med denna är hur återfuktande den är. Ger fin lyster till huden tack vare fukten, men den skimrar inte utan ger bara en snygg naturlig finish till huden!”

Köp här för 399 kronor >>>

 

 

 

3. PuroBIO BB Cream

Täckning: Lätt Vegansk: Ja Betyg: 3,5/5

En BB Cream som jämnar ut hudtonen och tar bort döljer rodnader och hudirritationer. Täckningen är naturlig och tillför lyster. Krämen innehåller de vårdande växtkomponenterna salvia, olivolja, chlorella, sheasmör aprikos och e-vitamin. Den återfuktar, skyddar huden från yttre påverkan och gör huden mjuk.

Vår kund Linda recenserar såhär: ”Jag tycker den här är fantastiskt bra! Ger en jämnare hudton med ett väldigt naturligt resultat. Precis som jag vill ha det. Dryg och går snabbt in i huden. Kommer köpa den här fler ggr!!”

Köp här för 149 kronor >>>

 

 

 

 

4. Lily Lolo BB Cream

Täckning: Lätt Vegansk: Nej Betyg: 3/5

En BB Cream som ger lätt täckning och naturligt underlag på huden. Krämen innehåller anti-aging-ingredienser som är vårdande och närande för ansiktet. Färgen i BB Cremen kommer från mineralpigment som ger ett utjämnande sätt resutlat.

Vår kund Elly recenserar såhär: ”Tycker jättemycket om den här produkten! Den täcker lagom mycket och vårdar huden jättefint, torkar inte alls ut utan smörjer och stärker snarare. Och så doftar den gott!”

Köp här för 235 kronor >>>

 

 

 

 

 

5. Estelle & Thild BioMineral Liquid Illuminator

Täckning: Väldigt lätt, passar att blanda ut med foundation  Vegansk: Ja Betyg: 4,5/5

En tonad basprodukt som återfuktar ditt ansikte och ger ett fint glow. Krämen kan användas innan makeup eller med din foundation. Krämen innehåller pärlemorskimrande pigment skapar ett subtilt glow vilket gör att den passar även som highlighter.

Vår kund Theresia recenserar såhär: ”En lätt tonad dagkräm som ger ett helt naturligt resultat. Har en del ärr i mitt ansikte och lite ojämnt pigment, den här jämnas det ut på ett naturligt sätt. De döljer inte allt, men tillräckligt för att jag ska känna mig bekväm. Den är ganska rinnig och den är lätt att arbeta in. Ingen stark parfym och den torkar inte ut. Min basprodukt till vardags. Lite lätt smink på det och jag är redo!”

Köp här för 299 kronor >>>

 

 

 

 

6. Benecos Natural BB-Cream

Täckning: Lätt Vegansk: Ja Betyg: 4/5

En BB-Cream till ett bra pris med naturligt pigment och vårdande oljor. Den korrigerar hudtonen, döljer rodnad och hudirration. Innehåller extrakt från grannatäpple som lugnar känslig hud samt jojobaolja och sheasmör som håller huden mjuk och smidig.

Vår kund Theresia recenserar såhär: ”En lätt tonad dagkräm som ger ett helt naturligt resultat. Har en del ärr i mitt ansikte och lite ojämnt pigment, den här jämnas det ut på ett naturligt sätt. De döljer inte allt, men tillräckligt för att jag ska känna mig bekväm. Den är ganska rinnig och den är lätt att arbeta in. Ingen stark parfym och den torkar inte ut. Min basprodukt till vardags. Lite lätt smink på det och jag är redo!”

Köp här för 119 kronor >>>

 

 

 

 

Så här applicerar du Inika BB Cream Foundation: