Nu har Mádara fyllt på med massor av ekologiska nyheter inför våren. Två nya ekologiska solskydd i stick och krämformat med färg. Veganska, sammetslena läppstift i fina färger. En volymgivande ekologisk mascara med ricinolja – spana in våra utvalda favoriter nedan och hitta din favorit!

Ekologiskt solskydd:

 

madara spf 50 pro active sunscreen stick

Madara SPF 50 Pro-Active Sunscreen Stick

Solskydd i stickformat med SPF 50 som har en färgad formula. Skyddar dig mot UVA- och UVB-strålar. Praktisk förpackning som enkelt kan tas med i väskan eller i fickan. Enkel att applicera och går utmärkt att fylla på med solskydd under dagen.

Handla solskyddet här för 255 kronor >>>

 

 

 

 

 

madara spf 50 plant stem cell ultra-shield sunscreen solkräm

 

Madara Plant Stem Cell Ultra-Shield Sunscreen SPF 50

En återfuktande solkräm med färg. Innehåller SPF 50 och skyddar effektivt mot solens UVA- och UVB-strålar. Solkrämen återfuktar huden då den innehåller hyaluronsyra och en rik mängd starka antioxidanter som skyddar huden mot åldrande, luftföroreningar och blått ljus. Passar alla hudtyper.

Handla solskyddet här för 420 kronor >>>

 

 

 

Ekologisk brun utan sol:

madara fake it healthy glow self tan serum

 

Madara Fake It Healthy Glow Self Tan Serum

Denna produkt ger dig en solkyss look efter 4-6 timmar.  Resultatet blir naturligt och du får en strålande look oavsett årstid. Enkel applicering och produkten är snabb absorberande mot huden. Innehåller hallonfröolja, sheasmör, multimolekylär hyaluronsyra och vitamin E återfuktar, jämnar ut och mjukgör huden.

Köp Self Tan Serum här för 399 kronor >>>

 

 

 

 

 

Ekologiska sminknyheter:

 

madara deep matter mascaraMadara Deep Matter Bold Volume Mascara

En vegansk mascara intensiv volym, definition, längd och stärker fransarna. Mascaran är enkel att applicera och den är byggbar till den look du vill uppnå. Mascaran stärker dina fransar då den innehåller ekologisk ricinolja. Formulan består av naturliga, växtbaserade vaxer och peptider. Borsten är i gummi.

Handla mascaran här för 225 kronor >>>

 

 

 

 

 

Madara Velvet Wear Matte Cream Lipstick – 4 nya färger

Läppstift med sammetslen formula som glider på dina läppar som en dröm. Formulan innehåller antioxidanter och berikad med blåbärsfröolja och sheasmör som vårdar och skyddar läpparna och gör dem mjuka. Dessutom är läppstiftet 100 % vegan, formulerad med rena mineralpigment.

Handla läppstiften här 275 kronor >>>

 

 

Ekologiska hudvårdsnyheter:

 

madara vitamin c intense glow concentrate

 

Madara Vitamin C Intense Glow Concentrate

En perfekt produkt när din hy en extra dos av energi och hjälper att minska trötthetstecken. Med föryngrande essens som kombinerar ferulsyra med vitamin C + E – som förbättrar hudtonen, minskar trötthetstecken och håller huden i frisk glans.

Handla Glow Concentrate här för 515 kronor >>>

 

 

 

 

madara sos hydra intense rose jelly

Madara SOS Hydra Intense Rose Jelly

Ett ekologiskt rosenvatten som passar perfekt för dig som vill ha fukt och lyster samtidigt den lugnar torr, uttorkad och stressad hud. Innehåller hyaluronsyra och har mikrobiombalanserings egenskaper på grund av dess probiotiska laktobacilllysat. Ett balanserat hudmikrobiom stärker hudens naturliga skyddande barriär, som är grunden för en strålande och vacker hud. Kommer i en snygg och praktisk flaska med pump.

Köp här för 400 kronor >>>

 

 

 

Se alla härliga nyheter från Mádara här >>>