Äntligen augusti – och dags att ladda upp för en ny termin med jobb, skola och aktiviteter! För dig som behöver fylla på badrumsskåpet med nya skönhetsprodukter inför den nya säsongen är det perfekt att spana in sortimentet från lettiska Madara. Deras innovativa produkter är perfekta att använda för oss i Norden: produkterna ger effekt på såväl hud som hår och är utmärkta att använda i vårt klimat.

 

Här är fem Madara-klassiker vi gärna satsar på i höst: 

regene

 

Madara RE:GENE Volume Rebuild Lifting Mask är en uppstramande och volymuppbyggande ansiktsmask som ger synlig effekt i form av stramare och jämnare hud. Masken tillför huden intensiv fukt och näring och efterlämnar huden mjuk och len med ny lyster – exakt vad som behövs när vi börjar tillbringa långa dagar framför datorn igen!
Köp här för 495 kronor >>>

 

 

 

 

 

Madara Plant Stem Cell Age Protecting Sunscreen SPF 30 FACE, 40 mlBästa tipset för en strålande hy hela livet: skydda hyn i ansiktet mot solstrålning och luftföroreningar året om. Vi älskar Madaras Plant Stem Cell Age Protecting Sunscreen SPF 30 som är en vårdande ansiktskräm som skyddar huden från UVA/UVB-stålning, luftföroreningar (sk anti-pollution) och förtidigt hudåldrande på samma gång! Den innehåller stamceller från nordisk dragon, som hjälper till att skydda hudens mikroflora och förebygger torrhet, rynkor och pigmentering.

Köp här för 375 kronor >>>

 

 

 

 

 

Madara_BLANC_Supreme_Hydration_Body_Lotion

 

Skäm bort kroppen med Madara Infusion Blanc Supreme Hydration Body Lotion i höst. En hudlotion som hjälper till att återfukta huden på djupet och lämnar den mjuk och len. Den har en silkeslen formula som är lätt men som samtidigt låser in fukt effektivt i huden och är berikad med mjukgörande havre.

Köp här för 249 kronor >>>

 

 

 

 

 

Madara-Superseed_RADIANT-OIL-30-ML

 

Madara Superseed Radiant Energy Beauty Oil innehåller nio exklusiva och effektiva torroljor med unika egenskapar som tillsammans skapar ett effektivt oljeserum som ger hyn en ny lyster och en ungdomlig glöd. Vi rekommenderar verkligen att du testar detta oljeserum som har en lätt konsistens som snabbt absorberas av huden och ger ett strålande resultat.

Köp här för 519 kr >>>

 

 

 

 

 

Madara-soap-mint-absinth

Det är lätt att åka på en förkylning eller influensa när man börjar jobba igen – skydda dig genom att tvätta händerna ofta. Madaras Mint Absinte Moisture Soap med en härlig doft av mynta och absint ger både rena händer och en fräsch känsla efteråt.

Köp här för 175 kronor

 

 

 

 

 

 

 

Här kan du se hela Madaras sortiment >>>