Härliga augusti är här! Med lummig grönska, sommarhet asfalt i stan och insjöar som äntligen värmts upp till lagom badtemperatur! Passa på att njut av de varma sommardagarna, snart är det höst igen. Och – förlåt att vi tjatar – men glöm inte solskyddet i augusti.

Även om du har fått en fin sommarfärg är det viktigt att fortsätta skydda huden mot solens farliga strålar om man är ute under längre stunder. Det är lätt att slarva med solskyddet så här i slutet av sommaren, men försök vara lika noggrann nu som i början av sommaren – din hud kommer att tacka dig!

Allra viktigast är det att fortsätta smörja in barnen med solskydd. Oavsett om de hänger med dig på stranden, leker själva ute i trädgården, cyklar runt med kompisar eller går på utflykt på förskolan – så se till att de är preppade med solskydd augusti ut!

Om du behöver fylla på barnens solskyddsförråd så har vi just nu en förmånlig kampanj med hela 20% rabatt på Loveas populära solskydd: Lovea Sun Screen Spray Disney Kids, med spf 50. Passa på att handla nu och se till att alltid ha en flaska hemma, i utflyktsväskan och på förskolan.