Rosvatten är en perfekt multiprodukt som använts av såväl män som kvinnor sedan urminnes tider! Rosenvatten är en hydrolat som är en antiseptisk vattenhaltig biprodukt som blir till när man producerar eterisk olja av rosor. Här listar vi några av de positiva egenskaperna och användningsområden du kan använda just rosenvatten till.

1. Rosenvatten balanserar pH-värdeet i din hy vilket lugnar inflammationer som acne och eksem.
 
2. Många använder vattnet i hårbotten för att stimulera den och minska risken för håravfall.
 
3. Lugnar, återfuktar och gör huden mjuk och len samtidigt som det hjälper ytliga ärr och infektioner.
 
4. Rosenvatten ska stimulera de små blodkärlen som ligger precis under hudytan.Därför minskar också synligheten av små ytliga blodkärl och spruckna kappilärer.
 
5. Rosvatten hjälper till att minska oönskad oljighet både för hy och hårbotten. Om dina talgkörtlar producerar mycket sebum är det just detta som ger dig den oljiga känslan, så prova att spraya vattnet invid hårrötterna eller över t-zonen för att slippa känna dig oljig.
 
6. Vattnet är rikt på antioxidanter som hjälper till att stärka hyn och påskynda cellförnyelsen.
 
7. Den aromaterapeutiska aspekten som rosvatten har hjäper dig att stressa ner och slappna av.
 
8. Rosvatten har antibakteriella egenskaper vilket gör det perfekt att använda som ansiktsvatten efter att du rengjort ditt ansikte innan du smörjer in dig, både morgon och kväll.
 
9. Det funkar bra som väldoftande återfuktare för ditt flygiga och torra hår!
Passa på att testa rosenvatten nu, när du beställer får du en rostvål på köpet, värde 49 kr. Klicka här för att komma till erbjudandet. >>>

 
Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>