Hurra! Våra favoriter från Bruns kan du just nu köpa med 20%. Så passa på att shoppa dina favoriter nu eller testa dem för första gången, du kommer inte bli besviken!

En av Bruns produkter som vi gillar lite extra mycket är Bruns Balsam nr 03 som är oparfymerat! Det här balsamet är ”helsyster” med balsam nr. 01 men är doftfritt. Det är ett lyxigt och drygt balsam med krämig konsistens, det extraknäcker även som hårinpackning om du låter produkten verka lite längre. 

Men det slutar inte där! Det här är en produkt som du an använda till det mesta, om du tillsätter några droppar av din favoritolja så fungerar den utmärkt att använda som bodylotion.

Detta är också extra milt och handgjort, framtaget för dig som har allergi mot parfym, perfekt om du är gravid eller om du som förälder som vill bada med din baby!

Dess milda egenskaper gör det också perfekt att använda som sminkborttagning. Helt enkelt ett måste om du ska ut och resa!
Det passar bra för dig med skandinaviskt hår, ger volym och stadga.

Produkten är också nominerad i kategorin Årets produkt i Organic Beauty Awards, där lyder motiveringen: ”Älskad av alla! Används som balsam, makeup-remover, rakkräm eller barnschampo. Tillsätt en droppe olja så har du en bodylotion. Allergicertifierad multiprodukt.”

Balsamet innehåller ekologisk aloe vera och e-vitamin som skyddar och ger ditt hår glans.

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev & få 10% rabatt vid nästa köp >>>