Billiga ekologiska ansiktskrämer! Nu när hösten kommer med mer kyla och torrare luft kan det vara bra att se över sin hudvårdsrutin för att säkerställa att huden får den omsorg den förtjänar och behöver. Ett nytt serum och en ny ansiktskräm som förser huden med den fukt som krävs och som tillgodoser behoven som din hudtyp behöver är något vi tycker att alla bör unna sig i höst.

Många letar efter lite mer plånboksvänlig ekologisk ansiktsvård – självklart finns det! Ansiktsserum är ofta något dyrare än ansiktskrämer, det beror främst på att de ofta innehåller något dyrare aktiva ingredienser. När man, som vi rekommenderar, unnar sig ett ansiktsserum kan det ibland kännas skönt att hitta en något billigare ansiktskräm som självklart ändå är av riktigt bra kvalité!

Här listar vi 6 ansiktskrämer som alla kostar under 200 kronor:

Produktbild

 

Urtekram Narcissa Detox Glow Essence 100 ml

Urtekram Narcissa Detox Glow Essence 100 ml är en lotion med lätt formula som är återfuktande som passar alla hudtyper.

Krämen innehåller peptider och hyaluronsyra som ger din hud fukt och lyster. Vitamin C och antioxidanter ger din hud ett vackert glow och skyddar samtidigt din hud mot föroreningar!

Urtekram Narcissa Detox Glow Essence 100 ml, 169 kr >>>

 

Produktbild

 

Weleda Iris Balancing Day Cream 30 ml 

Oavsett om du möter kyla eller värme, blåst eller vindstilla klimat så ska vara redo för dagen. Det blir du med Iris Hydrating Day Cream. Denna dagkräm från Weleda återställer hudens balans, friskar upp, jämnar ut och skyddad. Med hjälp av ekologiskt odlad iris och jojoba får din hud en fuktreglerande effekt och känns jämnare.

Weleda Iris Balancing Day Cream 30 ml, 199 kr >>>

 

 

Produktbild

Mossa 5in1 Rehydration Energising Day Cream 50 ml

Den här dagkrämen ger din hud fukten tillbaka – oavsett vilken hudtyp du har. Du som har torr och törstig hud ibland får en härlig, återfuktande energikick.

Hyaluronsyra och C-vitamin stimulerar kollagensyntesen, motverkar linjer, återfuktar och förbättrar hudens struktur. Antioxidanter stimulerar cellförnyelsen och vitaminer baserade på nordiska bär får din hy att stråla!

Mossa 5in1 Rehydration Energising Day Cream, 199 kr >>>

 

Produktbild

 

Maria Åkerberg Face Lotion Moist, 50 ml

Face Lotion Moist är en lätt creme som tillför mycket fukt och passar bra både dag och natt. Bildar en mjuk och behaglig fuktighetsslöja över ansiktet. Bergamottoljan är antiseptisk, medan patcholioljan är stärkande och regenererande. Mjölksyran som Maria Åkerberg använder tillverkas av sockerbetor och är av samma typ som den vi har naturligt i kroppen för att binda fukt.

Maria Åkerberg Face Lotion Moist, 50 ml, 199 kr >>>

 

Produktbild

 

Care of Gerd Blueberry Queen Cream 10 ml

Care of Gerd, Blueberry Queen Cream är en rik och närande dagkräm som återfuktar, mjukgör och ger din hy en perfekt balans. Passar dig med torr och kanske mogen hud.

Kompositionen av ekologiskt certifierade råvaror och den E-vitaminrika blåbärsfröoljan gör Blueberry Queen Cream mycket vårdande för hy i behov av fukt.

Care of Gerd Blueberry Queen Cream 10 ml, 91 kr >>>

 

Produktbild

 

 

Maria Åkerberg Face Balm 10 ml

Weledas handkrämer är också populära hos oss och denna orange skönhet innehåller vårdande havtornsolja. Krämen stärker huden, sätter fart på hudens förnyelseprocess och håller händerna mjuka länge. Doftar otroligt fräscht av mandarin!

Maria Åkerberg Face Balm 10 ml, 129 kr >>>

 

 

 

Bäst i test: ekologiskt fuktserum