Sommaren är här och så är också solen – så härligt! Men solen är inte bara härlig som ni ju vet – den har också en uttorkande effekt på huden och den riskerar att förstöra ditt glow!

Lägg till många salta, söta eller poolbad så kan det bli extra tufft för huden. Weleda tipsar här om fem olika produkter som kan hjälpa dig att behålla fukt och lyster i huden i sommar:

 

Weleda_Pomegranate_Serum_30ml-600x600

1. Fuktboosta med ett ansiktsserum under solkrämen

Weleda Pomegranate Firming Serum 30 ml

Ett serum som ger intensiv fuktbehandling på djupet och har en hög koncentration av aktiva ingredienser förbättrar hudens elasticitet och spänst. Innehåller värdefull antioxidantrik olja från superfrukten granatäpple. Dermatologiska tester visar en ökad fuktnivå i huden med 39% redan 30 min efter applicering.

weleda-edelweiss-after-sun-lotion-1000x1000

2. Återfukta huden efter en dag i solen

Weleda After Sun Lotion 200 ml

Redan på eftermiddagen efter sol, men också efter dusch, och kanske igen innan du går och lägger dig, så är det en bra idé att smörja in huden i en återfuktande after sun. Med hjälp av aloe vera tillförs intensiv och långvarig fukt, och den svalkar samtidigt som den främjar en naturlig och långvarig solbränna. Lugnar och lindrar hudirritationer som orsakats av solen. Dessutom vegansk!

 

weleda-body-oil-sea-buckthorn-1000x1000

3. Ger snygg lyster till bara ben

Weleda, Sea Buckthorn Replenishing Body Oil 100 ml

Ger en lätt nyans och hälsosam lyster till bara ben. Men kan så klart användas till hela kroppen för att ge fukt och lyster. Intensivt närande och rik på fleromättade fettsyror. Ger sammetslen, smidig och skimrande hud. Superbäret havtorn har ett exceptionellt högt innehåll av C-vitamin som ger huden ny energi.

oba-instagram-2018-skinfood-utan-1-600x600

 

4. Skippa strumpbyxor, smörj med Skin Food

Weleda Skin Food 30 ml 

Skin Food är en flerfaldigt prisbelönad multiprodukt för riktigt torr hud. Grunden till mjuk och smidig hud och kan användas till händer, kropp, hår, ansikte – användningsområdena är oändliga! Skin Food är Hollywoods och makeup-artisters favorit för naturligt glow och har en unik sammansättning av naturliga ingredienser som styvmorsviol, kamomill och bivax.

Här har vi listat 10 olika användningsområden för Skin Food. Enjoy! 

Weleda_Footbalm-1000x1000

5. Glöm inte fötterna!

Weleda, Foot Balm 75 ml

Svalkande fotkräm med lätt konsistens. Innehåller myrraextrakt och kaolinlera som motverkar fukt och dålig lukt. Ringblomma och olivolja vårdar och mjukgör torr hud. Smörj på kvällen eller på dagen och håll sina sommarfötter fräscha och snygga!