Sommaren är här och så är också solen – så härligt! Men solen är inte bara härlig som ni ju vet – den har också en uttorkande effekt på huden och den riskerar att förstöra ditt glow!

Lägg till många salta, söta eller poolbad så kan det bli extra tufft för huden. Här tipsar vi om fem olika produkter som kan hjälpa dig att behålla fukt och lyster i huden i sommar:

 

Weleda_Pomegranate_Serum_30ml-600x600

1. Fuktboosta med ett ansiktsserum under solkrämen

Weleda Pomegranate Firming Serum 30 ml

Ett serum som ger intensiv fuktbehandling på djupet och har en hög koncentration av aktiva ingredienser förbättrar hudens elasticitet och spänst. Innehåller värdefull antioxidantrik olja från superfrukten granatäpple. Dermatologiska tester visar en ökad fuktnivå i huden med 39% redan 30 min efter applicering.

after sun

2. Återfukta huden efter en dag i solen

Alga Maris, After Sun, 150 ml 

Redan på eftermiddagen efter sol, men också efter dusch, och kanske igen innan du går och lägger dig, så är det en bra idé att smörja in huden i en återfuktande after sun. Med hjälp av aloe vera tillförs intensiv och långvarig fukt, och den svalkar samtidigt som den främjar en naturlig och långvarig solbränna. En after sun lugnar och lindrar hudirritationer som orsakats av solen.

body oil glow

3. Ge snygg lyster till bara ben

Estelle & Thild, Vanilla & Tangerine, Instant Glow Body Oil, 150 ml 

Testa en kroppsolja för att ge en hälsosam lyster till bara ben. Men kan så klart användas till hela kroppen för att ge fukt och lyster. Återfuktande och rik på fleromättade fettsyror. Ger sammetslen, smidig och skimrande hud. Har en fräsch och uppiggande doft av citrus och vanilj.

oba-instagram-2018-skinfood-utan-1-600x600

4. Skippa strumpbyxor, smörj med Skin Food

Weleda Skin Food 30 ml 

Skin Food är en flerfaldigt prisbelönad multiprodukt för riktigt torr hud. Grunden till mjuk och smidig hud och kan användas till händer, kropp, hår, ansikte – användningsområdena är oändliga! Skin Food är Hollywoods och makeup-artisters favorit för naturligt glow och har en unik sammansättning av naturliga ingredienser som styvmorsviol, kamomill och bivax.

Här har vi listat 10 olika användningsområden för Skin Food. Enjoy! 

kroppspuder glow

5. Addera ännu mer lyster

Rms Beauty, Living Glow Face & Body Powder, 11 gram 

Ett snabbt sätt att ge huden lite mer glow är att borsta på detta kroppspuder med skimrande lyster. Ger huden en omedelbar glow och kan appliceras på både kropp och ansikte – perfekt på nyckelbenen, axlar, smalben och kindbenen!